Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kifizetnétek a gyereketnek az...

Kifizetnétek a gyereketnek az egyetemen a mesterszak tandíját ha csak önköltségesre kerülne be?

Figyelt kérdés
2019. máj. 1. 09:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%

Van rá pénzem?

Van értelme a szaknak ?

Jó a kapcsolatom a gyerekkel, vagy csak követelőzik ?

2019. máj. 1. 09:26
 2/17 anonim ***** válasza:
41%

Nem biztos..

És nem a pénz miatt.

Attól függ miért tanul..

Hogy elódázza a munkábalást, akkor nem, ha olyan szakiránya van, amihez kell, akkor igen..

2019. máj. 1. 09:32
 3/17 anonim ***** válasza:
92%

Ha megtehetem, én kifizetném. Ha Ő tényleg szeretné a mester diplomát és mert ŐT érdekelné, amit ott oktatnak. Nem azért, mert én értelmét látnám, vagy mi, a szülei azt gondolnánk, hogy az majd jó lesz neki.

Mindig is támogattam a gyerekeim önálló érdeklődését. Ha érdekli valami őket és tanulni akarnak, azt támogatom. Akkor is ha nagykorú.

Viszont anyagi lehetőségeimen felül nagy költségbe, hitelbe nem mennék bele.

2019. máj. 1. 09:43
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Szó nélkül támogatnám.
2019. máj. 1. 09:51
 5/17 anonim válasza:
78%
Termèszetesen igen
2019. máj. 1. 10:09
 6/17 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos nem fért bele akkor anyagilag, diákhitelből fizette, de azt mi fizettük vissza helyette.
2019. máj. 1. 10:20
 7/17 anonim ***** válasza:
46%
Igen, mivel a gyerekem, és az ő jövője, az én jövőm is, hiszen egyszer öreg leszek, és akkor nem árt ha a gyerekem anyagilag is stabil és tud támogatni.
2019. máj. 1. 10:28
 8/17 anonim ***** válasza:
37%
Attól függ, milyen szak. Ha látom, hogy felesleges időpazarlás, nem fizetném ki. Más esetben, ha lenne rá pénzem, igen.
2019. máj. 1. 11:54
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha megtehetem. Teljesen függetlenül attól, hogy milyen szakról van szó, ez az ő döntése, neki kell tudnia, hogy mi érdekli és mit szeretne.
2019. máj. 1. 12:19
 10/17 anonim ***** válasza:
3%
Az ok, hogy olyan szakot választ, ami őt erdekli, de ha nincs értelme, mert nem tud benne elhelyezkedni, nincs kereslet rá, akkor mi lesz utána? Majd fizetsz neki még par masik kepzest, hoyg avalamibol meg tudjon majd elni, vagy marad a mamahotel 60 éves koráig?
2019. máj. 1. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!