Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha egy hajléktala...

Mit tennétek ha egy hajléktalanban "felismernétek" az édesapátokat?

Figyelt kérdés
Ételt osztottunk, akkor lettem figyelmes rá. Nem láttam őt hét éves korom óta, akkor kezdett el érdekelni mikkor a nevét mondta, később megkérdeztem mikkor, hol született, akkor jöttem rá ki ő, teljesen tönkre van menve, mindég kábult, szinte semmire nem emlékszik, csak foszlányora, családom van othon biztos még hallani sem akarnának róla, egyáltalán foglalkozam e velle, félek nagy teher volna, nincs semmi közös emlékünk sem, mit kezdhetnék vele
2019. ápr. 25. 13:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Én is 7 éves koromban láttam utoljára, egy részeges, verekedős, agresszív tetű. Elkönyvelném, hogy van karma, és annyi.
2019. ápr. 25. 16:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!