Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tènyleg olyan nagy dolog a...

Tènyleg olyan nagy dolog a szàmváltoztatás?

Figyelt kérdés
Elromlott a régi telefonom, és újat akarok venni. Tudunk akciósan venni, +kapunk -15000 ft-t az árból ha veszünk egy új előfizetést. Így kerek 50000 Ft lenne, és pont ennyi a spórolt pènzem. Az lenne a terv, hogy anya lemondja a régi előfizetést és vesz egy újat. Szóval csak megváltozna a száma. Viszont amint ezt felvetettem neki kiakadt és mondta hogy nem fogja "felègetni" a számàt , meg a kapcsolatot 100 emberrel. Mondtam hogy szerintem ez nem nagy dolog,meg hogy megadhatja ezt a számot másoknak utána, erre a válasza"te hülye vagy? Te ezt komolyan gondolod?" Nem értem miért olyan nagy dolog egy szàmváltoztatás. Mellesleg 16 èves vagyok. A telefon teljesen az én zsebpènzemből lenne, amit már elég régóta gyűjtök.

2019. ápr. 21. 10:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el minden választ.

Számhordozás nem lehetséges? Akkor új előfizetése lenne anyukádnak, de megtarthatná a régi számát. Mi így tettünk hasonló szituban családdal.

2019. ápr. 22. 12:32
 22/22 A kérdező kommentje:
Emberek nyugi már megoldottuk
2019. ápr. 22. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!