Tènyleg olyan nagy dolog a szàmváltoztatás?
Nem értem... Általában meglévő előfizetésre még több kedvezményt is szoktak adni, kizártnak tartom, hogy a meglévőre ne tudjátok megvenni...
És igen, elég nagy dolog azért... Nekem is elég szar volt, mikor ellopták a telefonom, és új számom lett, mindenkinek egyesével elküldeni... Mert nyilván a facebookra nem teszem fel, ha meg ki is írja az ember, se biztos, hogy olvassa mindenki.
Azèrt kellett volna számot váltania, mert így kaptuk volna meg a kedvezményt.(most ezt nem magyaráznám el, de apukám is így vett telefont magának, és ő ajánlotta ezt a módszert) . Mellesleg már hónapok óta nincs telefonom.
Azelőtt is a használt telókat kapogattam apámtól, vagyis pontosabban a nőitől mert nekik vett újat, én még megkaptam az ő règijüket.
Tudom hogy anyám nem hülye, nem mondtam hogy az.
Tisztában vagyok vele hogy kiskorú vagyok, ezért számítok mèg a szüleim segítségére ilyen téren.
A telefonom nem iPhone, az kedvezménnyel is minimum 200ezer.
A telefon Samsung a50 lenne.
Nem tudok mèg diákmunkára menni, pedig kerestem lehetőséget. Nyárra már be vagyok jelentve egy helyre, de az messze van.
"Nem minden a pénz ez van fogadd el" ?? Ez nem èrtem honnan jött. Szerintem azért nem leszek pènzèhes mert már hónapok óta nem tudok hívásokat intèzni, meg az iskolában rákeresni valamire ha kell, vagy lefotózni valamit.(,nem egy ilyen alkalom volt az utóbbi pár hétben is,)
Azért kellett volna lemondania, mert csak neki van értelme hogy előfizetése legyen, mi nem beszélünk annyit a bátyámmal telefonon.(mind a ketten feltöltőkártyások vagyunk)
Csak eleve nem sok emberrel tartja a kapcsolatot (, attól még hogy sok embernek van meg a száma),, úgyhogy ezért nem gondoltam hogy ekkora probléma lenne. De megértem az álláspontotokat, és anyával már eldöntöttük hogy megoldjuk máshogy.
"Ha NEKED kell új telefon MIÉRT ANYÁD SZÁMA VÁLTOZIK???"
Mert akkor kap kedvezményt, ha vesz még egy előfizetést a már meglévő mellé, ami az övé.
Inkább kérj anyádtól vagy apádtól 15 ezret.
Gyerekszemmel nem gond a számváltoztatás, de felnőttként ha nem is feltétlenül a kapcsolatok miatt, de lehet elvi oka is.
Én is csak azért tartottam meg egy régi számomat mert azt jobban ismerik az ügyfeleim. Mint az újat amit már szintén jópár éve osztogatom.
Ne akard megváltoztatni anyukád számát, keressetek rá más megoldást, lemerném fogadni, hogy más helyen kp ban vagy részletre hasznosabban meglehet venni az uj telefont mintsem, előfizetési csomagban, ahol ki sem használjátok a kifizetett összeget telefonálásra, vagyis a futamidő végére(áltaában 2.v) 3x megvennétek a havidijból azt a telefont.
A # 11/19-válaszolóra reagálnék, hogy miért kellett számot változtatnia?
A lopott telefon sim kártyáját letiltja a szolgáltató, és kapsz egy új sim kártyát a meglévő számmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!