Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is szégyellni...

Szerintetek is szégyellni való egy ilyen "gyerek"?

Figyelt kérdés

Azért tettem idézőjelbe a gyerek szót, mert 19 éves vagyok, jogilag felnőtt. Anyám mélyen szégyell engem. A legnagyobb problémája a párommal van illetve azzal, hogy a párommal tervezem a jövőmet aki szerinte nem hozzám való és minden tekintetben szánalmas fickó.

Róla:

A párom nem beszél tökéletesen magyarul (lévén nem ez az anyanyelve) és nincs tökéletes kiejtése, sok szót nem, vagy rosszul tud. De cserébe beszél 3 nyelvet a magyarral együtt. Nincs végzettsége mert családi problémái miatt sokáig nagy szegénységben éltek, de cserébe egy nyomdában dolgozik, és ért mindent ami számítógépekkel kapcsolatos. Igazi introvertált, nehezen oldódik, szeret háttérbe húzódni, nincsenek megnyerő szövegei meg viccei. Nagyjából ezekkel van baja anyámnak. Plusz nem gazdag a párom és ez is negatívum.

Rólam:

Fodrásznak tanultam, több mint fél éves munkatapasztalatom és egy diplomám van a szakmában, én is beszélek 3 nyelven. Viszont nem áll szándékomban saját fodrásszalont nyitni ami anyám szerint idiótaság.

Nyár elején költözünk össze a barátommal ami közel van és korrekt dolog lenne szólni anyámnak, de egyszerűen már most gyomoridegem van. Mit tegyek?

2019. márc. 26. 16:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11%
Nagyot tévedek, ha azt mondom, a párod arab származású?
2019. márc. 26. 18:36
 12/20 A kérdező kommentje:
Elég nagyot
2019. márc. 26. 19:37
 13/20 anonim ***** válasza:
71%
Miért nem lehet egyenesen leírni, mi a gond pontosan. Milyen nemzetiségű a párod, milyen nyelven beszél, stb... Rébuszokban beszélsz, azt várod találgassunk? Neked fontos, nem nekünk.
2019. márc. 26. 23:43
 14/20 anonim ***** válasza:
41%

Fodrászokat sok helyen keresnek ám, mert itt mindent megtanulnak, nem úgy, mint sok helyen, hogy külön hajmosó van, mi mi faxom.

Ha normálisan beszéled azt a 3 nyelvet, kommunikálsz azon a szinten, ahogy a legtöbb filmben, mi a halál faxa tart vissza, hogy elhúzz, mint a vadlibák?

2019. márc. 27. 02:31
 15/20 anonim ***** válasza:
13%
Valószínűleg román cigány a párja, ezért titkolja. Még ő is szégyelli.
2019. márc. 27. 05:02
 16/20 A kérdező kommentje:

Najó leírom az igazságot. A párom egy cigány arab, román és ukrán felmenőkkel.

Tessék. Mostmár biztos más megvilágításba helyeződött a kérdés

2019. márc. 27. 06:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Románok szokták azt hinni magukról, hogy mert ők beszélnek románul, akkor már beszélnek olaszul, spanyolul is. Sőt ismerek olyat, aki már a franciát és az angolt is rá akarja fogni. Szerintem ez egy baromság. Megnézném élesben ezeket az állítólagos nyelvtudásokat

Persze ez lehet, hogy nem érinti a kérdezőt

2019. márc. 27. 06:45
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Mi az hogy cigány arab?Az arabok nem cigányok,vagy az édesanyja vagy az édesapja az?
2019. márc. 27. 18:55
 19/20 A kérdező kommentje:

Hülyeségből írtam a sok tippelgető kommentre. Mert én pontosan leírtam a problémát és pontosan leírtam anyám és a mi hozzáállásunkat is. Nem írtam, hogy anyámnak a párom nemzetiségével van baja, mert nincs vele baja. Nem írtam rébuszokban és ki lett fejtve. Arra reagáljatok amit írtam.

Illetve már reagáltatok rá, köszönöm.

Ha szerinted változtatna a tényeken ha azt írnám mind romák vagyunk pl akkor csak gratulálni tudok, elég értelme vagy.

Aki érdemben reagált annak köszönöm, aki meg nem annak kiegészítem a kommentjét:

"Én sem lennék elragadtatva egy ilyen lánytól"

"Költözz el ha nem tetszik, a kritikát nem tudod elviselni bezzeg anyuci pénze jól jön"

"Mostmár biztos azért nem írsz részleteket mert a párod cigány, román, arab, muszlim, kínai, és tuti szégyenled még te is"

"Ha nekem olyan lányom lett volna mint te már rég nem lakna velem mert kiraktam volna"

Szívesen, szép estét.

2019. márc. 27. 20:03
 20/20 anonim válasza:
72%

Egy biztos, hogy egy szülőnek támogatnia kell a gyerekét, ha nem.tetszik a párja azt is ell kell nézni, nem lefikázni. Ha szerinte nem jó választás akkor is kell hagyni, ha a gyerenek az tetszik. Néha hoztotok buta döntéseket ahogy mis is. Ha valóban nem jó rá fog jönni, hagyni kell megélni a dolgokat.

Persze nem arrol van szó pl. hogy agyon verik az ember lányát meg egy mocskos bűnözőhöz ragaszukodik. Bár ha 19 éves és makacs akkor sem tudsz mit tenni vele sajnos ha szerelmes.

Ti rendben vagytok, nyugi.

2019. márc. 28. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!