Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van akinek 18 évesen sem...

Van akinek 18 évesen sem engedik, higy sminkeljen?

Figyelt kérdés

Most már odáig eljutottunk, hogy ki nem dobja. De beszól, hogy ő életében nem használt semmi, napi szinten... A körömlakk ugyanez, elóször 17 évesen mertem használni.

Mert egy kicsi szempillaspirál és egy lehelletnyi alapozótól nem lesz senki lotyó.

2019. márc. 21. 18:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
"De. Úgy veszi, mintha az ő pénzét szórnám." - Kérdező, engedd el a füled mellett...
2019. márc. 21. 19:19
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

Így jár az, aki minimális szinten sem kezd el kiállni az akaratáért kamaszként, és nagykorúként is a szülei bábja marad...

Zavar, hogy beleszólnak? Folytasd, majd megszokják, ha nem, az ő bajuk. Ha így folytatod a férjedet is anyuci fogja választani.

2019. márc. 21. 19:46
 13/22 anonim ***** válasza:
87%

Vannak érdekes szülők. Ebben csak az a baj, hogy 18 évesen hagyod, hogy ő mondja meg, mit tehetsz és mit nem. Egy kis smink? Ugyanmár!!! Ezt te miért hagyod?

Nálam volt olyan nyári szünet, hogy 10 évesen kilakkozhattam a lábkörmömet a barátnőmmel.. Azt a boldogságot... Tudod, hány évvel ezelőtt volt? 40! Az én szüleim sem voltak egy fáklyásmenet, de ez azért már túlzás. 18 évesen manapság - ráadásul a saját pénzedből -, nehogymááá!:)

2019. márc. 21. 21:16
 14/22 A kérdező kommentje:
Nagyon konzervatívak, tudom, brutál.
2019. márc. 21. 21:23
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak azóta engedik amióta magamnak veszem.
2019. márc. 21. 23:38
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ki kell állnod magadért, mert helyetted senki nem fogja megvívni a te csatáidat... igazándiból már rég el kellett volna kezdened, de jobb később mint soha...
2019. márc. 22. 01:55
 17/22 anonim ***** válasza:
6%
es ha nem sminkelnel akkor mi van,a natur szepseg a legszebb,nem ertem sok lany miert sminkel? a termeszetes.szepseget ,ne takard el,ne legy muanyag ,divat szinten,attol fugetlenul ha akkarod sminkeld magad,csak ne edesanyad elott,sok lehetoseg adodik ,hogy ne elotte csinald
2019. márc. 23. 00:48
 18/22 anonim ***** válasza:
80%
Nem vagyok/voltam jó anya,sok dolgot rosszul csináltam,de a gyerekemet sosem tudtam így elnyomni. Boldog voltam az első szempillaspirálnál amit 14 évesen kért,együtt vettük az első melltartót,együtt mentünk az első gyantázásra is mert félt egy kicsit. Ez az élet rendje,az ilyen szülőket pedig mint a tiéd,áhhh inkább nem írom le mert kitiltanak.
2019. márc. 30. 16:46
 19/22 anonim ***** válasza:
9%

Igen, van olyan. Miért ne lenne?

Azonban értelmes beszélgetéssel, közösen megoldást lehet találni. Ez a módja a nézeteltérések rendezésének.

Magánvélemény: Sminket szerintem egy nő azért ne használjon rendszeresen, mert nem egészséges. Pl. árt a bőrnek. A szempillaspirál is egyike az emberiség egyik teljesen felesleges találmányának.

A saját érdekedben ne használd őket ( rendszeresen ), ne a tiltás miatt!

2019. máj. 1. 17:30
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anyám ugyan ezt csinálta. Nem a smink volt a baja, hanem hogy vettem egy police parfümöt aminek ugye egy koponya az üvege ami nem tetszett neki.

(saját pénzből!)

Megfenyegetett, hogy kidobja. Mondom persze akkor veszel is egy újat, vagy kicsengeted az árát. Egyelőre még meg van.

2019. jún. 2. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!