Van akinek 18 évesen sem engedik, higy sminkeljen?
Most már odáig eljutottunk, hogy ki nem dobja. De beszól, hogy ő életében nem használt semmi, napi szinten... A körömlakk ugyanez, elóször 17 évesen mertem használni.
Mert egy kicsi szempillaspirál és egy lehelletnyi alapozótól nem lesz senki lotyó.
Kérdező:
1, attól, mert valaki szülő lesz, még korántsem biztos, hogy vállon felül ép... egy jó részükre még egy csótányt se szabadna rábízni, nem hogy egy másik embert...
2, a szabadság meg nem sült galamb, ami az ember szájába repül ha kitátja, akinek fontos, szépen felvállal konfliktusokat érte.
#7-es jujjujjj mert egy kis sminkelés 17 évesen ördögtől való dolog, mi?
Ez nem más, mint a szüleid hatalmi játszmája, és hogy elnyomnak teljesen.
Mondom ezt így, hogy 23 évesen sohasem sminkelek, max körmöt festek, de ennyi. Még sem tartom elítélendőnek, hogy egy 17 éves lány, aki kezd felnőni, keresi önmagát és a magabiztosságát, illetve szeretné magát csinosan érezni. És ha ezt egy kis sminkkel éri el, akkor nem értem, mi ezzel a probléma. Mindenki keresi azt a módot, amiben megtalálja a saját önkifejezési eszközét. Ettől nem lesz senki r#banc és nem azért csinálja, mert hú de felnőttnek érzi már magát. Inkább a szülők gyerekesek és ostobák.
És itt még nem is valami durva, drága smink cuccokról van szó, hanem alapozó, spirál, ami egy teljesen alap szett sok mindenkinél. És semmi olyan dolog, amit amúgy akár zsebpénzből ne lehetne megvenni. Mert oké, hogy azt is a szüleitől kapja, de ha adják, akkor az övé, és mivel nem haszontalan dolgokra akarja költeni, szerintem nem kéne beleszólniuk, hogy mit vesz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!