Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Amikor anyukámat hivom telefon...

Leiyla kérdése:

Amikor anyukámat hivom telefonon vagy ő hív engem akkor a párja folyton belepofázik. Felveszi helyette a telefont mondom hogy anyut keresem és ő udvariatlanul beleszól hogy anyu mi miatt nem tudja felvenni. Nagyon idegesít. Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Lehet hogy féltékeny hogy neki a lányával nem ilyen szoros a kapcsolata?
2019. márc. 11. 17:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%

Nekem az egyik barátnőm ilyen telefon kihangosítós, agyfaxt kapok tőle, a háttérből belekaffog a férje. Nem értem, mi köze egy barátnős csevegéshez.

De Kérdező, a Te eseted meg más, anyukámmal pláne úgy lennék, hogy CSAK vele szeretnék beszélni. És jól írta itt valaki, határozottan mondd, meg, hogy majd akkor beszélsz vele újra, ha csak ketten lesztek.

2019. márc. 12. 10:07
 12/12 A kérdező kommentje:
Most is felhivtam anyámat ez beleszolt én szoltam és én vagyok a hülye
2019. márc. 22. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!