Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A baràtom vagy a szüleim?

A baràtom vagy a szüleim?

Figyelt kérdés

A párommal 1,5 hónapja vagyunk együtt,úgy éreztem,hogy itt az ideje,hogy bemutassam a szüleimnek.

Anyaék elkezdtek nyomozni utánna és kideritették,hogy 25%-ban roma.

Én ezt tudtam eddig is,nem zavar a dolog,attól még rendes tisztességes ember.

Igen àm de a szüleim ezt nem igy gondolják,el is tiltottàk tőlem,szakitásra sarkallnak...

Szerintük naiv vagyok ès szégyen,hogy összefeküdtem egy ilyennel...meg,hogy csak hazudik nekem,nem igaz egy szava sem...pedig nem is ismerik es nem is akarjàk...

Ha vele akarok lenni akkor pakoljak es mehetek...jött a lelki terror,ők mennyi áldozatot hoztak értem és ezt érdemlik,hogy egy putrissal àlljak össze...

A srácon nem látszik semmi nyoma a szàrmazásának,és mindennél jobban szeret

Ti mit tennètek a helyemben? Tényleg a mai világban sajnos ritka az ilyen rendes,becsületes sràc,és nem vagyok elfogult vele mert ezt nem csak én mondom..

2019. márc. 10. 23:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
57%

1.5 honap utan dehogynem elfogult vagy.

25%, akkor egyik nagyszuloje a negybol az?

2019. márc. 10. 23:27
 2/19 anonim ***** válasza:
51%

Elottem szolonak igaza van.

Elfogult vagy es most beterit a pink kod es a baranykak.. 1,5 honap alatt nem lehet kiismerni valakit raadasul ilyenkor minden kapcsolat mezes mazas. Nem vagyok rasszista de azert 25% megiscsak 25%. Ne bizz meg tul konnyen es tul hamar es a szuleit sem artana megismerned kitudja honnan jott.. szuleid csak feltenek es igazabol okuk is lehet ra hogy ennyire ellene legyenek. Naiv vagy es elfogult.

2019. márc. 10. 23:35
 3/19 A kérdező kommentje:

3 hónapja ismerem, a szüleivel is találkoztam màr, szerény emberek, de nagyon rendesek.

Szeretem,szerelmes vagyok,de attól mèg tisztán látok.

Komoly kapcsolata volt,7 évig,aztán 8 hónapba telt mire túl tudott lépni,és velem kezdeni komolyabb kapcsolatot.

2019. márc. 10. 23:38
 4/19 A kérdező kommentje:
1,5 hónapig csak irtunk,nem engedtem,hogy találkozzunk,pont azért mert nem akartam abba a hibába beleesni,hogy 20 évesen oda dobok mindent.
2019. márc. 10. 23:40
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
Hát nehéz kérdés. Próbáld meg megbeszélni a szüleiddel, hogy előbb ismerjék meg, utána véleményezzék. Azt gondolom, hogy a kívülállók egyébként sokkal jobban latnak mindent, mint az, aki benne van egy friss kapcsolatban. Nekem is volt egy roma barátom. Nem zavart. De apukám nem birta rlviselni. Nem tiltott tőle, de kimutatta hogy utálja. Nem amiatt, hogy roma, hanrm azt mondta hogy kamuzik, dologtalan, mrgbízhatatlan...én másképp láttam. 1,5 évig voltunk együtt. Apukámnak lett igaza. Így utólag szerencsére. Most így 10 ev után is alkalmi melókat vállalgat, a 3. gyereke van 3 nőtől, és úgy hagyott el, hogy telefonon mondta meg hogy ne talizzunk többet, talált mást. Apukám jobb emberismerő volt mint én. Nem is a származás miatt, de a kulturalis, neveltetésbeli különbségek megmutatkoznak a legtöbb esetben. És en így jobban jartam. Van szerető férjem, gyerekeim tőle, rendezetten élünk. Szóval én azt mondim, barátod bármikor lehet, de szülőd csak kettő van. Nem kérdés én kit/kiket választanék.
2019. márc. 10. 23:52
 6/19 anonim ***** válasza:
77%

Igen kerdezo lepontozni konnyu ebbol is latszik hogy ha a kerdesedre nem azt a valaszt kapod hogy persze o lesz almaid hercege es a szuleid balfacok akkor rokton pontozgatsz meg kitudja mit gondolsz magadban. Fujod itt hogy tisztanatsz, nem latsz tisztan.

3 honap szerinted akkora nagy ido? Amugy messzirol jott ember azt mond amit akar, 7 evig volt egy csajjal aha es ezt csak mondta vagy van ra valami bizonyitek is? Es itt mar felmerul a kora is azert, ha te 20 vagy. O vajon... Na de mindegy hat mit is magyarazok, elvakult kis tininek aki beleesett mint vak lo a godorbe egy idegen kis kolyokbe.

Apadek mint kulso szemlelo jobban atlatjak a helyzetet mint te.

2019. márc. 11. 00:03
 7/19 anonim ***** válasza:
86%

Kiismerni nem a neten es nem 3 honap alatt tudsz valakit, kabit a nagy dumaival megfektet felcsinal azt elhagy a francba.

A cigany ver benne csorgedezik es sajnos egy kivetel nincs.

2019. márc. 11. 00:04
 8/19 anonim ***** válasza:
90%
hogyan tudták kideriteni hogy 25% ruma vér van fiuban,?
2019. márc. 11. 06:26
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Látszik hogy még nem volt igazán komoly kapcsolatod. Akkor nem mondanád azt H te 3 hónap után nem vagy elfogult. Dehogy nem. Ilyenkor még mindenki az. Még mindenki imponálni akar uh nem mutatja az igazi énjét.

Amúgy te komolyan képes lennél egy 1,5 hós kapcsolat miatt elszakadni a szüleitől?

2019. márc. 11. 08:35
 10/19 anonim ***** válasza:
90%
Abban igazat adok a szüleidnek,hogy masfel hónap után nem fekszünk össze valakivel. Mindegy milyen származásù. Ebből is látszik mennyire naív vagy.
2019. márc. 11. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!