Új társasházas lakóparkban élő otthon lévő anyukák, ti mivel töltitek gyermeketekkel/családdal az időt nap mint nap?
Fúrás/faragást hallani, új szomszédok költöznek be heti szinten, gyönyörű szép társasházak, ám nulla saját kert, egész nap lakásban, egyetlen játszótér a közelben.
---Ti mivel dobjátok fel a mindennapjaitokat?---
Már az összes filmet megnéztem, a lakás ragyog, stb.
-Csak hasonló cipőben járók válaszát várom kizárólag.
-Nem kérdéseket, hanem válaszokat várok.
-Kizárólag a kérdésemre várok választ, életmód tipp adók kíméljenek.
Teljesen kiégtem már csak attól, hogy elolvastam a kérdésedet. Remélem velem és a barátaimmal soha nem történik meg ez, amit leírtál.
De amúgy nem értem, ezt a sok mindent minek írtad le, mikor senki nem kérdezte?
inkább tanulj valami ujat,menj vissza dolgozni,mert te neked az a bajod unatkozol,férjed,dolgozik,gyerek oviban.
ere ez gyógyszer,azekben lako parkokban,is bár jol kereső,de dolgozo szülök,vagy párok laknak.
Én ezt totál nem értem.
Nem vagyok egy lajhár.Minden érdekel.De én mikor otthon voltam gyerekekkel, semmire sem volt elég időm.
Unatkozni 1 percet se tudtam.Kora reggeltől ment az otthoni műszak, főzés, sütés, takarítás,stb.házi munkák.Gyerekeket vinni iskolába, óvodába, programokra, szakkörökre,vásárlás, kertgondozás, szüleimhez-testvéreimhez menés,keveset aludtam, annyi mindent csináltam egész nap.Egyáltalán hogy lehet gyerek mellett unatkozni???Ez vicc.
Szerintem a legtöbb gyerekes szülő ezt mondaná.
Apropó, vicc:Gyerekes anyákat megkérdeztek, akik otthon vannak gyerekkel, hogy nem unatkoznak? 7 anya csak nézett, nem értette a kérdést.2 anya elaludt közben.1 anya még most sem bírja abbahagyni a nevetést.
Szóval tényleg vagy nagyon nem tudod már jó dolgodban, mit csinálj, vagy csak irritálni akarsz itt mindenkit.
Nemcsak játszótér van.Rengeteg dolgot lehet gyerekkel csinálni.Az internet rengeteg ötletet ad.
De ha mégsem, akkor járj el valami jótékonysági szervezetbe segíteni.Vagy menhelyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!