Megharagudnátok anyukatokra ha előbb elmenne "vásárolni" és titeket megváratna a vonat állomásnál addig?
Most utaztam haza, és a vonat nem a varosmoban tesz le, hanem 50 kilométerre levő másik városban. Sajnos elfogyott a pénzem, nem maradt csak pont annyi amennyi kell hogy a busz elvigyen a varosig ahol lakok. Szerencsére édesanyám itt volt a közelben, találkozik valakivel akitől autót akar vásárolni. Megkértem hogy jöjjön el az állomásig de az volt a válasz hogy taxizzak el odáig ahol találkozik az autó tulajdonosával. Sajnos a taxi több lett volna odáig, ezért nem tudtam menni. Erre az volt a
Válasz hogy akkor menj busszal. Azutan megkértem hogy nem-e tudna mégis eljönni az állomásra, és azt mondta előbb beszél a tulajjal, majd esetleg utánna . Nem tudom más anya hogy van vele, de én nem váratatnám meg a gyerekem ha tudom hogy hosszú útról jön, főleg hogy 15 percel kesobb is lehetett volna találkozni. (Kesobb is raert volna az autó tulajdonosa) . Én reagálom tul?
Szerintem te reagálod túl.
Pedig igazán szeret az anyám, de autót nem akar venni az ember minden nap...
Igen, Te reagálod túl.
Nem körülötted forog a világ, nem muszáj azonnal hisztizni ha pár percet várnod vagy buszoznod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!