Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti csalódtatok már a szüleitek...

Ti csalódtatok már a szüleitekben?

Figyelt kérdés
Az irodalom tanárom megkérdezte a A kulcs-al kapcsolatosan hogy csalódtunk-e már így a szüleinkben. Az osztály több mint a fele sokkal nagyobb dolgok miatt csalódtak a szüleikbe.(köztük én is) Ti?

#család #csalódás #édes szülők
2019. febr. 23. 15:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Nos, igen. Ám a csalódás csak akkor jön létre, ha vannak elvárásaim. Én elvártam, hogy ne verjenek véresre minden héten. Én elvártam, hogy legalább 15 éves koromig legyen hol aludnom és kapjak napi 2x enni.

Nos. Csalódtam a szüleimben.

Ha nem lettek volna ilyen magas elvárásaim, nem csalódok.

2019. febr. 23. 15:48
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Igen. Apám mindig nagyon "szeretett". Ő volt a mindenem. Anya elküldte mikor kiderült hogy megcsalta. Utána le se sz.rt. Lett új nője, azóta is ha nem keresem ő nem keres. 6 hónapos a kislányom és eddig annyira se volt képes hogy meglátogatja az első unokáját pedig 50 km-re lakik, és autója is van.
2019. febr. 23. 16:00
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

"Nos, igen. Ám a csalódás csak akkor jön létre, ha vannak elvárásaim. Én elvártam, hogy ne verjenek véresre minden héten. Én elvártam, hogy legalább 15 éves koromig legyen hol aludnom és kapjak napi 2x enni."

Haonsló helyzet. Azonban nekem tizenpár éves koromtól kezdve nem voltak feléjük elvárásaim. Nem volt elvárásom, hogy enni adjnanak, hogy szeressenek. Semmi. így könnyebb volt túllépni a dolgon.

2019. febr. 23. 16:34
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
#3. Akkor te is korán nőttél fel.
2019. febr. 23. 16:47
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
4-es. Igen, kifejezetten korán. De szerencsére erős személyiségem van, és nem adtam a depressziónak, mentális bajoknak esélyt. Egyetemre járok, és dolgozok azon, hogy jó életem legyen. :)
2019. febr. 23. 16:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én hasonlót éltem át, amikor az otthon despotikus, engem mindenért elverő apámat láttam becsicskulva a főnökei előtt. Pont A kulcs c. novella jutott akkor az eszembe.
2019. febr. 23. 17:00
 7/11 anonim ***** válasza:
89%

Pl mikor anyám engem hibáztatott azért, hogy az iskolában folyamatosan zaklattak (a súlyommal, meg hogy szerettem az xy sorozatot), mondván én nem alkalmazkodtam hozzájuk.

Meg pl olyanért pofozott fel, hogy talált egy gyűrött ezrest a táskámban, és ebből ő azt szűrte le, hogy én biztos kidobálom a pénzt a kukába.

Ezek még általánosban történtek.

Manapság azért csalódtam benne, mert fullra benyeli a fidesz propagandát, annak ellenére, hogy egészségügyis, meg kijárt külföldre dolgozni, mert itthon annyira keveset keresett. Ilyeneket mond, hogy ha bejönnek a migránsok, akkor ők nem fogják tudni megemészteni a kenyerünket, mert az ő lapos kenyerükben nincs élesztő és nincsenek hozzászokva...

2019. febr. 23. 17:57
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
Igen apámban. El tiltott a páromtól mert ő nem akarja hogy barátom legyen. De még rá te tetőzés képpen kihasznált. Mocskos módon hazudott és átvert.
2019. febr. 23. 21:26
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Anyamban csalódtam.Apukám agyvérzést kapott en talaltam meg a konyhaban 13 eves voltam.Addig sose halottam a strokerol.Megijjedtem gyors hívtam anyámat jöjjön mert valami baj van.5 percen belül otthon volt mentőt hívott stb.Apukám meghalt,anyum es tesom szerint az en hibambol mert nem hívtam a mentőket.Ezt a szemembe mondták.Mai napig kísért ez..
2019. febr. 24. 09:47
 10/11 Metionin ***** válasza:
73%
Igen, de évekig nekem az volt természetes hogy olyanok amilyenek, aztán amikor rájöttem hogy az ismerős gyerekeket pl. nem verik, hirtelen rám szakadt az összes csalódás.
2019. febr. 24. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!