Mit gondoltok, hogy ha megromlana a kapcsolatotok a szüleitekkel a politikai gondolkodás miatt?
Nem lehet túl értelmes ember, ha benyalta a kormánypropagandát. Gondolom a migráncsoktól is retteg és Soros a közellenség.
Sokat tenni nem tudsz vle, minthogy ritkítod a találkozásokat. Mert a folyamatos rikácsolástól neked jobb nem lesz csak az életed rágja.
Még egy kapcsolat a fidesz oltárán.
Amúgy csináld azt, amit az erdélyi magyarok. Úgy gondolom, hogy más véleményünk van a témáról, szerintem ne beszéljünk róla többet, attól még nagyon szeretlek, de nem szeretnék összeveszni veled.
Ahányszor kell. Folyamatosan. Udvariasan, düh nélkül. Másképp gondolkodtok, nem fogod tudni megváltoztatni a gondolkodásmódját.
Én úgy érzem, nem a politikai véleménykülönbség miatt romlik meg a viszonyotok. Ez csak az apropót adja hozzá.
Ha jól értem, amikor szüleidhez mész, apukád hozza elő ezt a témát, akkor is, ha te nem hozod szóba. Tehát lehetetlen elkerülni a konfliktust.
Ebben az esetben én bizony nem mennék. Végül is van párod, vele együtt töltheted a hétvégéket. Névnap, születésnap és ünnepek idején menjél el szüleidhez. Ha akkor se bírja megállni, hogy provokáljon, akkor többet olyankor se menj. Telefonon mondd el anyukádnak, hogy emiatt nem mész. Ha ő el tudja érni, hogy nyugalom legyen náluk, akkor szívesen mész. Ha ő egymaga eljönne hozzád, szívesen látod. De apukád ne jöjjön és te oda nem mész, amíg ezt kapod. Ill. ugyanezt mondd el a testvéreidnek is. Lehet, hogy bennük is érlelődik valami hasonló. Ha mindannyian egyszerre szüntetnétek be a látogatást, talán elgondolkodna. Ha arra sem, akkor nem kár ezért a kapcsolatért.
A bátyáid sem rakják helyre? Gondolom, már 25-28 év körüliek lehetnek. Ennyi idős koromban (én is férfi vagyok) el nem tűrtem volna, hogy így b....ogasson valamelyik szülőm!
Mondd meg neki hogy a te tested, te életed, te döntésed ez a téma. Legyen olyan szíves és tartsa tiszteletben.
Mondd meg, hogy majd eljon az ideje, jelenleg nem ez tesz boldoggá. Illetve én azt is kifejteném, hogy nem akarok teljesen kiszolgáltott helyzetbe kerülni. Az, hogy otthon maradj, szüld a gyereket és a párod eltart nagyon kiszolgàltatottà tesz. Nem kell annak lennie mindig, de sok nővel megesett már. Hadd legyen a te döntésed, hogy még építed a karriered.
A politikai témában meg javasold neki, hogy ne csak a kormány mediumaibol tájékozódjon. Nagyon be tudja szűkíteni az ember látókörét az, ahogy a fideszes médiumok tajekoztatnak.
Az én szüleim még keményebb magja a Fidesz hívők táborának. Egész egyszeráen ezzel nem tudsz mit kezdeni. Apád nem kényszerítheti rád, hogy szülj és nevelj gyereket bő 15 évig. Azért szülj majd, ha Te és a párod tiszta szívből vágytok arra, hogy gyermeketek legyen, de ne azért, mert kihal az ország, meg pénzt kaptok a gyerekek után. Ezt közölheted apáddal is, ha nem tetszik neki, feljelenthet a szeretett vezetőjénél...
Hihetetlen, hogy mennyi embert etetnek meg a süket dumájukkal.
Amúgy ez a családtámogatási rendszer alapja a hitel, ami érinthet Téged, de köszönöm szépen 10 M hitel a nyakamba, akármilyen kedvezményes is..., aztán ez manapság édeskevés, hogy elindulj lakást venni.
Megértem apád, kényelmesebb életed akart neked, mint amilyen az övé.
Egy jó kisiparos mesterembernek van pénze taníttatni tehetséges gyermekét. Az pedig minden szülő természetes vágya, hogy utódai egyre feljebb emelkedjenek a társadalmi ranglétrán. Ehhez pedig a legegyszerűbb az lett volna, ha jó egyetemre mész, már ott, vagy később a szuper állásodban ismerkedhettél volna meg olyan férfiakkal, akik így számodra nem elérhetőek (komoly szándékkal).
Egy jó mesterember jó egyetemen végzett, pár évig jó állásokban dolgozó lányát egy többgenerációs építész, magánorvos, ügyvéd dinasztria családjában sem érzik fiúkhoz csak könnyed kapcsolatra illőnek a szülők.
41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!