Miért nem tartják a szüleim tiszteletben a döntésem?
17/f
10 éve focizok, nem vagyok benne kiemelkedő, de rossz sem. Már többször is mondtam a szüleimnek, hogy abba akarom hagyni, és más sport után nézni vagy konditerembe járni. Erre mindig az volt a válasz, hogy még járj egy kicsit, tarts ki, ha abba hagyod nem fogsz semmit csinálni, csak itthon punnyadni stb. Pár napja megint beszéltem erről és, hogy többet nem mennék, hanem konditerembe járnék. Erre apám full kiakadt, hogy nem hagyhatom abba és 10 percenként jönnek be a szobámba, hogy ez mennjek, ez nem így működik, hogy csak úgy abba hagyom. Nem értem miért nem akarják megérteni, hogy ez a döntésem, kondizni szeretnék, és nem olyat csinálni amit már nem élvezek.
Mondd meg nekik világosan, hogy hiába reménykednek, nincs meg a tehetséged ahhoz, hogy ebből élj meg, az NB2-be se tudnál bejutni, felesleges erőltetni.
Valószínűleg azért nem akarják engedni hogy abbahagyd, mert (kimondva vagy kimondatlanul) abban bíznak, hogy az államilag pénzzel telepumpált focinkból te is szépet tudnál szakítani. Ha belátják, hogy ez nem fog összejönni, akkor talán békén hagynak.
17 éves vagy.
10 éve tolod ezt a baromságot, mármint a focit.
Ez alatt gondolom a szülők is beletettek nem kevés lóvét és energiát.
És látják, hogy a megye 45.-ben is, a Bivalyfosalsó csapat tagjai is havi 3-400-at visznek haza.
Én 8 éves korom óta önállóan iratkozom be- é ki különórákra, a tandíjat is én fizetem be.
Szerintem 17 évesen Te is megteheted, hogy egyszerűen kiiratkozol, és be egy másikra. Nem kell hozzá a szülő.
Nagyon elszomorító ezt olvasni!
Egy normális szülő alapban büszke a gyerekére, mint élete produktumára.
Ha nekik ez nem sikerül, akkor nem veled van a baj, hanem velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!