Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan nőről akinek még anyu teszi ki a reggelit például? 32 /N

Figyelt kérdés
2019. febr. 3. 19:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Egyébként nálunk a hazajarok havonta egyszer sem azt jelenti hogy akkor mindent ki raknak elém. Ott a hűtő csináljak magamnak amit szeretnék. Persze ők vásárolnak be, kifőznek, de mindig magamnak szedek, vagy reggelire mindig magamnak csinálok akár egy szendvicset. Nem, én havonta egyszer sem fejlődök vissza arra az egy két napra óriás csecsemőbe. Engem így neveltek. 8-9 évesen tudtam magamnak rántottát, tükör tojást, sült virslit csinálni.
2019. febr. 4. 11:25
 22/26 anonim ***** válasza:

Megint kevés info, ismét csak egy provokatív kérdés.

Nincsen info arról, hogy mennyit segít a háztartásban, hogy mit csinál, stb.

Őszinte leszek, vendégségben elfogadnám ezt, de anyám nem köteles engem kiszolgálni, főleg nem ennyi idősen. Ő sokkal többet dolgozik, mint én, hétvégén tudna pihenni (olyankor látogatom meg).

Mi családunkban is dívik még az a szokás, hogy egy anya, nő kötelessége munka után még a gyerekeit (akármennyi idősek), és férjét kiszolgálni. Pl nagybátyám munkanélküli jelenleg, de a napi 10 órát dolgozó "asszony" tegye elé este az ételt és legyen ebéd is. Hát ez szégyen.

2019. febr. 4. 13:13
 23/26 anonim ***** válasza:

Bírom az ilyen okostojásokat, hogy "hogy akar családot alapítani?" stb.

Én is éltem úgy, hogy mindent a seggem alá tettek, ám amikor úgy hozta az élet, akkor meg totál önellátó is tudok lenni. Így.

Azért a kaja, a takarítás meg a mosógép kezelése egyik sem igényel diplomát vagy űrhajós szintű képzettséget és sok éves gyakorlatot.

18 írod, hogy a szimbiózis miatt még laza szexkapcsba se. Honnan tudod, hogy milyen az anyuka? :P

2019. febr. 4. 13:30
 24/26 A kérdező kommentje:

evvel a " laza szexkapcsolatos dolognál" tényleg ráhibáz

ott a hozzászóló ezért nem is akarok ide hozni soha senkit.úgyhogy ettől nem kell félni én se bírnám már akkor hogy ellenőrizgessen.

2019. febr. 4. 15:32
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a kommenteket, de:

Szerintem nem életképtelen. Amíg az én gyerekem itthon élt (egyetem első két évében), én is elkészítettem a reggelijét. Mert csak. Mert NEKEM jólesett, hogy jó lehetek hozzá. Soha nem volt teher. Ettől még nagyon életrevaló nő lett.

2019. febr. 4. 17:57
 26/26 anonim ***** válasza:
Hát, vessetek a mókusok elé, de 37 évesen épp hazajöttem a szülőkhöz, és ma is raktak ki nekem reggelit :D
2019. febr. 5. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!