Lehetséges állatot gyermekként örökbefogadni úgy, hogy a törvény elismerje például örökösként?
Figyelt kérdés
2019. jan. 23. 17:55
1/10 anonim válasza:
Idehaza nem. Csak úgy, hogy kijelölsz egy vagyonkezelőt, akinek kötelező a pénzt az állatra fordítania.
3/10 anonim válasza:
Idehaza nem lehetseges. Egyszer volt a tv-ben hogy a gazdag foszer a tobb millio dollarjat es luxus kecojat a macskajara hagyta es csak a mascska ferhetett hozza... Hat nem sok esze lehetett az oregnek :D
4/10 anonim válasza:
Remélem nem...... Az egy dolog hogy a filmekben van ilyen, amúgy nem lehet komplett aki ezt csinálja.
5/10 anonim válasza:
És a macskát ki örökli? Mert akkor valójában azé a pénz is.
6/10 anonim válasza:
Hát amilyen családok rokonok ma vannak,rosszabbak
az OTPnél,vérszívók,érdekemberek,megértem aki egy állatra hagyná inkább a pénzét, én inkább szét osztom a pénzem,mint h a piás rokonok bármit örököljenek..
7/10 anonim válasza:
Nem ,de ha lehetne sem az állatė a pėnz hanem aki az ållatott gondozni fogja .
8/10 anonim válasza:
Aztan meg lehet a gondozót is addig érdekelné az àllat, mîg pénzhez jut.De te sem vagy normàlis. Keress inkàbb egy igazàn mêlyszegênységben élő gyermeket és hagyd arra.
9/10 Metionin válasza:
Nem lehet. Olyat esetleg, hogy ráhagyod valakire aki annak fejében kapja meg a pénzt, hogy az állatot gondozza. Én ha elpatkolok, állatmenhelyre akarom hagyni a pénzem, az is úgy működik hogy meg kell bízni hivatalos személyt, aki ezt a halál után elintézi.
10/10 anonim válasza:
Kulfoldon igen , ugy tudom Mo on nem. en nem ott elek mar regota, de itt lehetseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!