Kinél legyen a gyerek ha az anya (elvált szülő) kórházba megy? Van erre valami törvény vagy jogszabály s ha igen mi az? Jelen esetben az anya a gyerek féltestvérénél akarja elhelyezni arra a pár napra. Az apa megkérdezése nélkül.
1/3 Félreértetted
2/3 Köszönöm :-/
3/3 Köszönöm :-/
Ez szerintem szánalmas.
Valaha szerette egymást két ember, hiszen gyereket is vállaltak, és kb. úgy viselkednek, mint két idegen,, vagy épp rühellik a másikat.
Bocsi, nem tudtam magamban tartani. Mi az istenért nem lehet KULTURÁLTAN elválni és tartani a GYEREK érdekében a JÓ kapcsolatot?
Pároméknál is válás után a nő ott akadályozta a volt férjet mindenben, ahol tudta, máig féltékeny és hisztizik, ha a srác az apjánál van, stb. Szerintem ez nagyon gáz, és nem megcsalás miatt lett vége, hanem csak egyszerűen nem tudtak együtt élni 5 évnél tovább.
Ismétlem: szomorú és szánalmas!
Két FELNŐTT ember nem lehet olyan ostoba önző, hogy ennyire leszarja a KÖZÖS gyerek érdekeit!
8!
Honnan veszed hogy az anya nem a gyerek érdekeit nézi? Simán lehet az a helyzet, amit már fentebb leírtam példaként a 7. kommemtben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!