Miért kellet ezt elmondania az anyámnak? Többi lent.
"Az lehet, hogy édesanyáddal ezt a teljességgel elítélendő dolgot tette az apád (!), de a legeslegjobb dolog lett ebből: a világra jöttél te, kárpótlásul. Az emberi élet a legnagyobb kincs. Mindenkié, a tied is.2 Ezt az álszent dumát..... És mennyit szenvedett a kérdező, és az anyukája is? Grat aranyom, mentegesd csak az erőszakolót ezzel a dumával.
Kedves kérdező! Sajnálom hogy EDDIG ilyen szomorú élet jutott nektek. Igen, az anyukádnak is. Remélem, most hogy végre összeszedte a bátorságát, és el merte mondani az okokat, mindkettőtök élete jobbra fordul. Az övé, mert remélem fel tudja dolgozni az iszonyatot amit átélt, és a tiéd is, mert így szembesültél vele hogy nem azért mondott le rólad mert értéktelen, vagy rossz vagy-és ezután lesz merszed azt mondani hogy legelemibb jogod bántalmazás nélküli környezetben élni, SENKINEK sincs joga bántani téged. Remélem,lesz erőd-kitartásod tenni ellne,segítséget kérni és boldog, teljes életed lesz majd.
Én hallottam nőket, akik úgy vélekedtek, hogyha erőszak esetén esnének teherbe, akkor elvetnék a gyereket. A fájdalmukat megértem, de sokan arra hivatkoztak, hogy a gyerek épp arra az aljas féregre emlékeztetné őket. Ezt viszont nem tudom megérteni, mert a gyerek éppen nem tehet semmiről. Talán tehette volna az édesanyád, hogy még magzatként elvetett, de nem tette. Megszült téged, de a felnevelést nem tudta vállalni.
Te semmiképp sem vagy hulladék! Aki tette ezt az anyáddal ő a hulladék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!