Szerintetek igaza van anyukamnak?
Vegyél a gyógyszertárból szalicilszavas oldatot (meg ha eddig nem használtál, arckrémet is, mert nagyon kiszárítja a bőrt), nekem az elég jól rendbetette a ragyás arcom. Meg elvileg a mustármag is nagyon jó rá (a rendes mustármag, nem a bolti mustár, az csak többet ront a helyzeten).
És persze ha eddig nem tetted, próbálj egészségesebben élni, egyél kevesebb zsíros ételt, igyál sok vizet, minimalizáld a sminket, amit használsz, stb.
Amúgy már elmondták helyettem páran, de csak hogy a kérdésre is válaszoljak: nem, nincs igaza.
Egyáltalán nem normális, hogy bármiért is megver.
Az én anyukám, mikor kijött az első pattanásom, magától lépett és vett arlemosót meg kenőcsöt. Ennyi elég is volt szerencsére, sose volt kamaszkoromban pattanásokkal teli az arcom.(pár db nyilván volt...)
Én nem értem, hogy hogy lehet olyan válaszokat adni, mint "kerüld a zsíros ételeket, meg hasonlók".
Ti azt felfogjátok, hogy a kérdezőt FIZIKAILAG bántalmazzák otthon? Szerintetek az a legnagyobb baja, hogy mit eszik? Nem inkább azt kéne tanácsolni, hogy forduljon a rendőrséghez vagy a gyámhatósághoz?! Q**vára a pattanás lesz a legkisebb baja a kérdezőnek, ha tovább marad otthon...
18. Engem is volt, hogy felpofozott, vagy épp megrángatott az anyám ilyen piti dolgokért, pl. mert eltörtem mosogatás közben egy poharat, amiből maradt még 7 másik tök ugyanolyan, vagy benne felejtettem egy papírzsepit a farmeromban, amit ő kimosott, pedig nem is raktam a szennyesbe, stb...
Párszor én is ráhívhattam volna a gyámhatóságot a te álomvilágbeli kis logikád alapján, sőt, szerintem ha így működne, hogy egy elcsattant pofon miatt már elvennék a gyereket a szülőktől, nem is lenne olyan ismerősöm, akit a szülei nevelnének...
Nem azt mondom, hogy ez a normális, hogy agyba-főbe verjük mindenért a gyereket és a kérdező esetében se volt jogos szerintem, de a valóságban még ennél durvább esetekben se lép a gyámhatóság..Ha a kérdező bemenne és elmondaná azt, amit itt leírt, kb. kiröhögnék és hazazavarnák, hogy ezért jelentgeti az anyját..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!