Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet ilyenkor csinálni?

Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés

Anyukam rendelt ebayrol piercing szurot, es azt szeretne hogy en szurjam ki neki. Mondtam neki hogy ez nagy hulyeseg mert mivan ha olyan ideget talalok el ami bajt okozhat meg hogy biztonsagosabb ha egy hozzaerto ember szurja ki neki, de hajthatatlan. Azt mondta hogy minnel olcsobban akarja meguszni es hogy o biztos hogy nem fog kiadni tobb ezer forintot hogy kiszurjak neki. Ti mit tennetek a helyemben?

16L

2019. jan. 25. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van!

Semmiképpen ne vállald.

Anyukádnak annyi sütnivalója van, mint egy óvodásnak.

2019. jan. 25. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Keresnék neki cikkeket a témában + 1-2 megbízható helyet ahol megcsinálják de viszonylag olcsón (bár nem értek hozzá gyanítom ez se ilyen "megúszós" sztori)
2019. jan. 25. 17:41
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
18 évesen én kiszúrtam barátnőm köldökét és szemöldökét is. Nem nagy kunszt. Igaz nekem hányingerem lett de ő jól bírta. Nem gyulladt be mert természetesen steril volt minden
2019. jan. 25. 17:42
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Eüs vagyok,nem ajánlom főleg a nyelvbe...

40N

2019. jan. 25. 17:47
 5/9 anonim ***** válasza:
24%
Gyanitom hogy az a piercing neked kell....
2019. jan. 25. 17:53
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell 10ezres nagyságokban gondolkodni, néhány ezer forintért megcsinálják, és az biztosan steril és mindenbizonnyal esztétikus is lesz. Ha te csinálnád, lehet, hogy nem esne pont középre, vagy pont oda, ahova szeretné. Semmiképp ne vállald
2019. jan. 25. 18:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
4-5ezer Fttól már szúrnak a legtöbb helyen.
2019. jan. 25. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:
45%

kamu

istenem de ordítóan kamu

2019. jan. 25. 19:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Tényleg csak pár ezer forint egy piercing.Nem nagy költség.Szerintem amit rendeletetek annak az árából egy szalonban belotték volna neki.De en is szurtam már át másnak a mellbimbojat.
2019. jan. 26. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!