Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya nem akarja, hogy a...

Anya nem akarja, hogy a barátommal legyek, nálunk, vagy nála alvásról meg szó se lehet?

Figyelt kérdés

Anya nem szereti a barátomat, de nem magyarázta meg miért, de szerinte nem hozzám való, A barátom 24, én 18 vagyok. Okos, normális srác, van munkája stbstb.

Anyám szerint túl idős hozzám és nagyon rossz szemmel nézi, hogy együtt vagyunk. Ha barátommal vagyok folyton hívogat, volt, hogy emiatt kikapcsoltama telót mikor SÉTÁLNI mentünk. Anyukám meg elment a barátomék lakótömbéhez és csengetett fel a lakásra, de ugye nem voltunk ott, de mindig kontrol alatt akar tartani:(

Azt mondta, hogy a barátomnak csak a szex kell, meg tudja, hogy mit akarnak az ilyen "idős" pasik. Hát nem tudom, 6 év nem a világ vége. A másik meg az, hogy 8 hónapja együtt vagyunk, fél évet várt rám mire lefeküdtünk (de anyám erről nem tud), ő a lelkitársam, nekem ő kell, neki meg én.

Ma se mehettem vele sehova, itthon kellett ülnünk úgy, hogy anyám felügyelt minket. Ez szerintetek nem beteges már ?

A barátomhoz meg nem költözhetek, mert saját keresetem nincs, sulis vagyok, azt meg nem várom el, hogy majd egy férfi eltart...az nem kell.

Mit csináljak anyámmal? Apámat nem zavarja a dolog. Mikor apukám megengedi, hogy menjek a barátomhoz, akkor anyukám mindig mondja neki: Persze, buzdítsd csak a hülyeségre...

Igen, 18 vagyok, nem a szüleimtől kéne függnöm, de sajna még nem vagyok önálló, sok dologban az van amit ők (főleg anyám) mondanak.

2019. jan. 20. 00:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%
"Apámat nem zavarja a dolog. Mikor apukám megengedi, hogy menjek a barátomhoz, akkor anyukám mindig mondja neki: Persze, buzdítsd csak a hülyeségre.." - na,legalább egyik szülőd normális Kérdező... nem tudnád a segítségét kérni anyukád leállításához?
2019. jan. 20. 01:10
 12/28 anonim ***** válasza:
76%
Boritékolom,h jol látom,anyu irigy h a 18 éves kislánya boldog kezelné vki,őt meg apu rég nem sőt a kutya se. :D
2019. jan. 20. 01:14
 13/28 $$$$$ ***** válasza:
82%
Fuh 5 ös szerencses ember vagy XD . Nekem is 13 eves a húgom és ha egy 18 éves srac össze akarna vele jönni vagy akar csak megkörnyekezni én biztos szétkapnám XD ... És ez egy enyhe kifejezés XD . Bár fater lehet beelőzne.Nem érezted magad kicsit rosszul hogy 18 evesen egy 13 éves kislány volt a barátnőd ??????
2019. jan. 20. 02:34
 14/28 anonim ***** válasza:
79%
Hú de le lett pontozva az előző. Szóval itt normálisnak számít hogy felnőtt férfiak általános iskolásokat dugnak?
2019. jan. 20. 04:42
 15/28 anonim ***** válasza:
75%
#14 ezek szerint igen... Plusz még a nyakukra is költözött...
2019. jan. 20. 04:58
 16/28 anonim ***** válasza:
86%

Itt mindneki olyan helyen lakik ahol egyik percről a másikra munkát talá?

Mert akkor mondjátok hol van eza hely és máris oda költözök

Nem ugy müködik aza dolog hogy valamiben nem értem egyet anyámmal akkor csak ugy rögtön elköltözöm és kész mert épp betöltöttem a 18 at

2019. jan. 20. 06:05
 17/28 anonim ***** válasza:
51%
Talán a barátodat kellene megkérni,h beszéljen anyukáddal. Rendezz egy otthoni vacsorát,hívd meg, beszélgessenek. Barátod hozhatna egy szál virágot Neki apudnak meg egy üveg bort. Lássa a kezdeményezést. Ha nem vevő rá-elmondhatod,megpróbálta.
2019. jan. 20. 06:22
 18/28 anonim ***** válasza:
45%

"hogy 8 hónapja együtt vagyunk, fél évet várt rám mire lefeküdtünk (de anyám erről nem tud), ő a lelkitársam, nekem ő kell, neki meg én"

Hát először is sok boldogságot kívánok nektek!

Sztem eljött az ideje az "összeszoktatásnak". Kérdezd meg édesanyádat, mikor viheted fel a párodat, hogy jobban megismerjék egymást. Ha elutasítja, akkor édesapádat kell elhívni, hogy ismerje meg a párodat. Édesapád meg fogja puhítani édesanyádat idővel.

Sok sikert!

2019. jan. 20. 07:18
 19/28 anonim ***** válasza:
5%

Ugyan mar

Majd pasizol ha onnalo leszel

Mamahotel draga mindennek ara van

2019. jan. 20. 07:32
 20/28 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, nem ártana felvilágosítani, hogy már rég túlvagy rajta, valamint hiába a felügyelet, akkor is megoldható a dolog. Lehet, ennek hatására feladná, az is lehet, hogy kiborulna és fenyegetőzne, de te ismered.
2019. jan. 20. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!