Mennyi zsebpénz ideális egy 19 évesnek, aki tanul?
Szerintem kb 40 ezer esetleg 45 amiből kényelmesen ki tud jönni. Anno én is ennyit kaptam, mikor még nem dolgoztam. Néha mondjuk jól jött volna több is, de összességében elvoltam.
Szerinted?
#17 attól még neked nem lesz jobb mert másnak rosszabb.
Többieknek köszi.
17-es
Tudod, én sem voltam eleresztve anyagilag. Sajnos nehezen telt dolgokra, de a szüleim a sulin nem spóroltak, ahová szerettem volna menni, oda mehettem.
Apám nem volt egy túl eszes ember, emiatt mindig voltak összetűzéseink, mert Ő azt hitte, hogy okos én meg tudtam, hogy nem. Felnőttként jöttem csak rá, mikor benőtt a fejem lágya, hogy apám nem járhatott suliba, mert nagyon korán el kellett mennie dolgozni, nekem viszont volt lehetőségem a tanulásra. Így utólag restellem a dolgot, mikor egyszer a fejéhez vágtam mérgemben, hogy lényegesen több eszem van, mint neki. A mostani eszemmel bocsánatot kérnék és megköszönném , amit kaptam, amire lehetőséget biztosítottak.
Pont annyit, amennyit magának megkeres ösztöndíjjal. Vagy veheti fel a diákhitelt. Én is így végeztem el az egyetemet, és ez is hozzájárult, hogy mostanra az átlagnál ötször jobban keresek.
Én is igy voltam,mert nem szerettek otthon téged se,a a gyerekeim én viszont szeretem ezért voltak támogatva és nem lettek mégse mama hotelesek, te viszont igen proli maradtál hiába van sok pénzed,önző lettél, aki ugyam ugy fogja a mintát követni a gyereked 14 től küldöd a gyárba.. :(
58N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!