Kinevettem anyukám, és most nagyon szomorú, hogyan tehetném jóvá?
Bátyám szalagozójára vett magának pólót, és láttam hogy tök elégedetten jött ki a bo
boltból, mondta hogy meg kell mutatnia nekem. Felvette a pólót, ilyen fémes színű az egész , nagyon fényes és tükröződő. Erre nem mondtam semmit,csak latni lehetett rajtam hogy nem tulsagosan tetszik. Erre felvett hozzá egy ugyanilyen kardigánt, és elfogott a röhögőgörcs. Szó szerint nem tudtam abbahagyni,es azzal akartam javítani rajta, hogy nem a ruhával van a baj,csak a bádogember jut róla eszembe és ezért vicces.. mostmár tudom hogy ezzel is csak ronottam rajta. Most lent sír a kanapén... nagyon sajnalom hogy kinevettem, de nem bírtam megállni... nem tudom hogy vígasztalhatnám meg.
Az mindegy, hogy mi mekkora ügynek gondoljuk. Bárkinek bármikor eshet rosszul bármilyen apróság.
Kedves kérdező, szépen menj le anyukádhoz, öleld meg, kérj bocsánatot, mondd, hogy csak vicceltél és nem akartad megbántani.
Ahogy már írták, nyugodtan felajánlhatod azt is, hogy elmész anyukáddal vásárolni és segítesz neki választani valami előnyösebbet.
(Szerintem amúgy a full tükröződő fémszínű póló simán menő, a kardigán meg pláne, persze nem együtt, de önmagában mind a kettő király. Ha anyukád megválna tőlük, írjatok privátot nekem. :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!