Annyira szomorú vagyok. Miért ilyen velem?
1es! Még nincs annyi pénzem.
2es! Anya szeret nagyon, általában ezek a dolgok az ő háta mögött történtek. Van neki is épp elég baja ezért a sajátomat nem zúdíttom rá. Emellett persze tudja milyen is tud lenni.
“Tudom, hogy nagyon szeret Édesapám”
Nem, nem szeret, aki szereti a gyerekét az nem veri és nem terrorizálja.
Pszichológust és költözést javaslok.
Az én sztorim kicsit hasonló, csak fiúban. Soha nem voltam elég férfi :) Egyszer tisztán emlékszem, általánosban oltást kaptunk és kicsit belázasodtam. Feküdtem, anyu ápolt, és akkor fater elé kellett állni. Arra az egy részletre nem emlékszem hogy miért, de azt tudom hogy rávágott arra a kezemre és ott ahova az oltást kaptam. Anyu kérdezte, hogy ezt miért csináltad, abba a kezébe kapta az oltást?! Erre ő: Tudom azért oda adtam. Nem voltam elég férfi, a férfiak nem félnek az oltástól, nem lázasodnak be, vagy ha igen akkor állva döglenek meg :) Gondnok volt a futópályán egy időben, mi meg ott futottunk a sulival. Nem láttam ki de valaki a pálya széléről becsmérelt, mocskolódott milyen lassú és dagadt vagyok. Nem fogod kitalálni ki volt az :) De hol vannak a tanárok ilyenkor hurr durr? Ott vannak, és félrenéznek. Mindenki félrenéz, egy rendes ember sincs ilyenkor.
Tehát a kérdésekre a válasz hol volt az anya/tanár/nagyanya/postás, sokszor ott vannak ők. Nem mesélek el mindent de nálunk is ez volt melóügyben is, kövér voltam, mindenhez béna. Az első munkahelyemen rettegtem. De csak az első napig. Utána minden jól ment, szerettek, a munka is egyszerű volt. Aztóa szinte mindenhol csak dícséretet kapok idegenektől, a főnökeimtől. Nemrég elköltöztem, új munka, új munkahely. A suli után enyhült velük a helyzet, most hogy öregek lettek a szüleim egyre többször hívnak "kisfiamnak" (előtte nagyon ritkán), és sokkal kedvesebbek velem. Nehéz ezeket elfelejteni, szeretném azt hinni hogy ők sem tudják és nem csak engem kísért.
Szóval, a szokásos választ adom, de jó szívvel:
Költözz el.
Gyűjts pénzt, aztán irány a nagybetűs élet. Magad is meg fogod lepni mennyire jól megy majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!