Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lenne a reakciód ha kiderül...

Mi lenne a reakciód ha kiderülne a gyerekedről hogy meleg?

Figyelt kérdés
2019. jan. 14. 10:46
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
#22 Nem ez volt a kérdés!
2019. jan. 15. 06:27
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

"Ez az egész világ a feje tetejére állt, abnormális lett. Én teljesen más korban nőttem fel, és látom a nagy különbséget, látom, hogy vesznek el az emberi értékek, és ez nagyon szomorú. :("

A probléma, hogy nem látod a problémád a te "koroddal". Pontosabban azt, hogy nagyon sok minden azért volt olyan, amilyen, mert a társadalom elvárta. És, ha nem úgy viselkedtél, cselekedtél, gondolkodtál, ahogy a társadalom elvárta, akkor bizony kirekesztettek és megbélyegeztek.

22-es:

Amit leírtál, azt úgy nevezik, hogy sztereotípia.

Az, hogy a homoszexuális férfiak egy része így viselkedik, még nem fedi le az összes homoszexuális, biszexuális férfit.

Másfelől a szexuális orientációjuk nem betegség, a Down szindróma pedig az. Azt pedig már nagyon sokszor be lett bizonyítva, hogy ez a "maradjon a négy fal között" pont a heteroszexuális emberek miatt nem működik. Azon heteroszexuális emberek miatt, akik nem képesek tiszteletben tartani a másik magánéletét, és ha nincs valakije, akkor rögtön indul a megbélyegzés.

2019. jan. 15. 15:44
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Alapjában véve egyetértek azzal, amit írtál, utolsó, de annyit hozzátennék, hogy a Down-szindróma sem betegség. Azért szindróma a neve. Kromoszóma eltérés, nekik egyel több van, mint nekünk.
2019. jan. 15. 21:05
 24/28 anonim ***** válasza:
85%

Szomorú lennék.

Nekem tök mindegy, elég betegesnek tartom, ha valakit komolyabban érdekel, hogy a gyereke kivel mit csinál az ágyban (az ilyenek kukkolni is szoktak amúgy?), nekem csak az számít, hogy a gyerekem legyen boldog a párjával. És hát éppen ebből lenne a baj, nagyon félnék és szomorú lennék, hogy mennyi bántást fog kapni szegény... tanácsolnám, hogy költözzön egy ennél toleránsabb országba, és mindenben támogatnám.

2019. jan. 16. 15:55
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Akik kitagadnák a saját gyereküket csak azért mert meleg,(ami ugye nem lesz az ember hanem így születik),azok igazán büszkék lehetnek magukra.Kívánom,hogy következő életetekben legyetek melegek ilyen szülőkkel!!🖕
2019. jan. 20. 09:16
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Igazából arra se vagyok kíváncsi, ha hetero a gyerek....mégis mit kellene mondjak, azon kívül, hogy az ő dolga, meg használjon óvszert és menjen rendszeres std szűrésre? Amit a hetero gyereknek is elmondok. Ennyi
2019. jan. 20. 15:32
 27/28 Karena26 ***** válasza:
57%

Először is még jobban szeretném, s még egyértelműbben mutatnám ki a szeretetemet félé. Biztosítanám arról, hogy elfogadom őt ebben az állapotában is.

Másodszor önvizsgálatot tartanék, hogy mi az én felelősségem ennek a kialakulásában, esetleg mit rontott el a nevelésében, kapcsolatunkban.

Imádkoznék érte: böjtölve kérném az Urat a gyermekem szabadulásáért, és helyreállásáért ebből az állapotból.

2019. jan. 20. 17:32
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom figyelmetekbe az ,,Imák Bobbyért"'cimű filmet kedves megtagadó szülők/leendő szülők! A halálba is üzhetnétek a meleg ,saját magával is küszködő gyerekeiteket.Ki legyen az aki elfogadja ha ti sem?Tudjátok mennyi erő kell nekik összeszedni a bátorságot,hogy elétek álljon és elmondja nektek,hogy meleg?Tudjátok min megy keresztül?

Nő vagyok,25 éve egy meleg a legjobb barátom.Együtt készültünk fel,nélkülem nem mert volna 14 évesen odaállni a szülei elé.Egy büdös szót nem szóltak hozzá napokig.Tudjátok min ment keresztül? És én semmit nem tudtam tenni ellene,az első kérdésük felém :Te tudtad? Miért nem mondtad el?

Jézusom! Miért kellett volna? Évekbe telt mire elfogadták,gyűlőltem őket hogy fájdalmat okoztak neki.Teljesen más ember lett.20 évesen lett egy párja akivel azóta is együtt él és a mai napig nem vitte haza,hogy megóvja.

Szőrnyű szülők vannak!!!!

2019. jan. 20. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!