Mit szólnátok, ha a 17 éves lányotok első kapcsolata egy 24 éves sráccal lenne?
Semmit. Mi 17L/33F-ként kezdtük 21 éve, na ezek után mégis mit szóljak?
Amelyik szülő arcot nyit ezen, az egyszerűen a gyereke feletti hatalmát és befolyását félti...
Anyukám 17 éves volt, apukám 26, amikor összejöttek. Mindez az 1960-as években, falun, hagyományos paraszti értékrendű, vallásos családokban.
Aki ezen fönnakad (ha egyébként tisztességes, normális a srác), annál még nem ért véget a sötét középkor.
Tavaly nyáron életem második szerelme egy akkor 15 éves lány volt. Nem így terveztem de belehabarodtam, 23 évesen úgy, hogy előtte senkim se volt igazán.
Most, hogy ő 16 és én 24 kicsit másképp látom, sokan leszóltak köztük itt, hogy beteg vagyok és mit akarok egy kislánytól de én akkor is szerelmes voltam bele.
Pár randin kívül semmi nem történt csak ölelések és beszélgetések. Bár ez a kapcsolat csak egyirányú volt :(
Egyébként ha 10 év alatt van akkor belefér felette már más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!