Mivel tudnám kicsit megzsarolni a szüleimet, hogy engedékenyebbek legyenek?
Figyelt kérdés
2019. jan. 7. 21:33
21/38 anonim válasza:
Khmmm...még mindig a szülők vállalták a Kérdezőt, és nem a Kérdező a szülőket... őt a kutya se kérdezte, hogy akar-e ezektől a szülőktől megszületni...
22/38 Szabi15 válasza:
Én írtam hogy nehéz kérdés, és hogyha sehogy akkor megkell várni, amég független lesz. Köszönöm érte a leértékelést. Csak hogy kifejtsem. Ahogyan egy válaszoló utánam írta, vannak szülők, akikre nem lehet hatni szép szóval, érvekkel, beszélgetéssel, ha gondjuk bajuk nem volt veled akkor sem. Lehetsz te 20 éves is, tanulhatsz jól, segithetsz nekik, vannak sajnos olyan emberek, szülők, akik.. Mindegy. Amég velük élsz, nem lehet,, szabad''életed mellettük. Nem csak saját példám alapján. Az alapján, hogy ezután csak rosszabb lesz a kapcsulatok akkor mi a megoldás? Várni és meghunyászkodni előttük még velük élünk? Tudjuk hány,, kattos' 'ember él köztünk, és közülük sokaknak gyerekük van. Aztán csodálkozunk, hogy a helyzet évről évre csak rosszabb. Néha egy pici empátia szorulhatna az emberekbe, ahelyett hogy mindenki játssza a tanárt miközben maga sem boldogul az életével. Lehet most is lenyomni, hogy ez a válasz haszontalan volt, csak a kérdezőnek ettől nem lesz jobb a kapcsolata a szüleivel.
23/38 anonim válasza:
#23, én is írtam, hogy vannak szülők, akikre nem lehet normális módon hatni. De ezzel messze nem azt akartam mondani, hogy akkor az illető hunyászkodjon meg, vagy elmeneküljön. Az ilyen emberekkel szemben nem az az elsődleges cél, hogy jó legyen velük a kapcsolat, hanem az, hogy az ember akár velük szemben is elérje a saját célját. Mert hogy mindenkinek egy db élete van.
24/38 anonim válasza:
Vallássérült meg jehovás szülők a 20 24 28 évest felnőtt nőt se engedik..
25/38 anonim válasza:
"Tanulj tobbi raer" - majd a Kérdező eldönti, hogy számára mi ér rá, és mi nem... de voltaképp a tanulás ér rá a leginkább, mert az van a legkevésbé korhoz kötve...
26/38 anonim válasza:
Ja, ku.rválkodni csak fontosabb, mint normális jövőért tanulni...
27/38 anonim válasza:
#27, nem vagy picit eltájolva? Mi köze a ku.rválkodásnak a normális párkapcsolati-szexuális élethez??? Ja, hogy semmi?
28/38 anonim válasza:
Magyarországon akit nem apu ad férjhez szüzen az prosti.. Mindenki aki maga választ párt és két év után akár lefekszik szerelemből a párjával prosti ezeknek.. Ezért kell elhuzni a putri országbol élhető országba..
29/38 anonim válasza:
Ugyan, Magyarország még egészen élhető ország, csak az idióta magánvéleményeket kell ignorálni. Van egy rakat olyan országa a világnak, ahol ez a fajta idiotizmus állami szintre emelkedett, na azokat kell kerülni nagy ívben...
30/38 anonim válasza:
Magyarország kormánya azokkal haverkodik pl ahol nők a tehén szintjén vannak és kivégezhetőek stb,..... Mi már elhuztunk onnan szerencsére..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!