Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek a 17 éves lányotokn...

Engednétek a 17 éves lányotoknak, hogy a barátjánál aludjon, akivel fél éve járnak?

Figyelt kérdés
A lány vagyok, kicsit félek megkérdezni, tartok tőle, mit szólnak a szüleim. Egyébként egyáltalán nem szigorúak, kb mindenhova elengedtek eddig (megbíznak bennem, és van is rá okuk), de azért ez mégis más.

2019. jan. 6. 15:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Én kb. egy hónap után aludtam ott először a barátomnál ugyanennyi idősen, úgyhogy anyukám nem is ismerte még, de simán elengedett. Mondjuk nekem 2 nővérem is van, akikhez képest én aranygyerek vagyok.:D

Amúgy az első ott alvásnál még csak petting volt, de a másodiknál (ami kb egy héttel később volt) már megtörtént a dolog. Nekem is meg barátomnak is az volt az első. Terhes nem lettem, azóta is együtt vagyunk, szóval én nem bántam meg.

Úgyhogy én elengedném akár előbb is a gyerekemet, persze előtte elbeszélgetnék vele újra, a védekezésről, ha kell vennék neki gumit.

22/L

2019. jan. 6. 22:13
 22/24 anonim ***** válasza:
16%
Uncsi hogy nem tudom hanyadszor van már itt ez a kérdés!
2019. jan. 6. 23:11
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Engedném. 3 veled hasonló korú gyerekem van :)
2019. jan. 6. 23:46
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Én elengedtem.

Óvszer, papirzsepi legyen nálad. Ha odaértél csörögj rám.

Ilyenkor derékig pirult a lányom :)))

2019. jan. 7. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!