Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek a 17 éves lányotokn...

Engednétek a 17 éves lányotoknak, hogy a barátjánál aludjon, akivel fél éve járnak?

Figyelt kérdés
A lány vagyok, kicsit félek megkérdezni, tartok tőle, mit szólnak a szüleim. Egyébként egyáltalán nem szigorúak, kb mindenhova elengedtek eddig (megbíznak bennem, és van is rá okuk), de azért ez mégis más.

2019. jan. 6. 15:01
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
87%

Ismerik a fiút?

Megbíznak benne?

Mert akkor valszeg megengednek...

2019. jan. 6. 15:05
 2/24 anonim ***** válasza:
86%
Én engedném, mivel nekem is engedték ennyi idősen (de csak hétvégén, suliidőben nem). Szerintem kérdezd meg nyugodtan, mi lehet a legrosszabb? Legfeljebb nemet mondanak, de meg nem fognak enni. Utána még mindig meg lehet beszélni, hogy miért gondolják úgy, ahogy. De nem hiszem, hogy megtiltanák, ha azt mondod, hogy nem szigorúak, el szoktak engedni mindenhová, feltehetően megbíznak benned.
2019. jan. 6. 15:06
 3/24 anonim ***** válasza:
25%
Én csak tapasztalatot tudok mondani. Nekem nem engedte meg apukám mikor ennyi idős voltam. Viszont nem is volt rá igényünk. 5km-re lakott tőlem és minden nap találkozhattunk vagy náluk vagy nálunk. Mikor buliba mentünk, akkor aludtam nála, mert ő 5percre lakott a diszkótól. Olyankor reggel(7-kor) mentem haza, tehát apa tudta, hogy ott aludtam, de nem tett rá megjegyzést.
2019. jan. 6. 15:18
 4/24 anonim ***** válasza:
76%
17 nem 14.. Lassan már a 20 éves is könyörög h ott aludhasson egy 4 éves kapcsolatban.. Gondolom már rég szexeltek..
2019. jan. 6. 15:19
 5/24 anonim ***** válasza:
48%
Csak aludni?
2019. jan. 6. 15:42
 6/24 anonim ***** válasza:
73%

FÉL éves kapcsolat.

Egyénként igen, elengednélek.

2019. jan. 6. 15:59
 7/24 anonim ***** válasza:
0%
Suliidőben semmiképp, szünetekben akkor ha kész minden sulis dolog.
2019. jan. 6. 16:16
 8/24 A kérdező kommentje:
#5 Na szerinted...?
2019. jan. 6. 16:31
 9/24 A kérdező kommentje:
#4 Igen, nem ez lenne az első alkalom, de így konkrétan nem mondtam anyámnak, hogy megtörtént. Gondolom sejtik, hogy ennyi idősen ennyi idő együttlét után nem sakkozunk, mikor kettesben vagyunk...
2019. jan. 6. 16:33
 10/24 anonim ***** válasza:
11%

Mért nem a barátodat hívod meg, hogy aludjon nálatok?

Ha elengednek a szüleid, nem lesz kínos egy idegen családnál ébredni?

Én nem engednélek el!

2019. jan. 6. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!