Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most én vagy megzavarodtam,...

Most én vagy megzavarodtam, vagy mindenki körülöttem?

Figyelt kérdés
Eddig akár 16 évesen is elmentem valahova mindig annyit mondott anya hogy két lábon hazatudjak menni, viszont utóbbi 2 alkalommal azt mondta ne igyak alkoholt de már 20 vagyok, miért pont most ne igyak? Sose ittam előttük, sőtt arrol is tudott kedves anno ofőmtől h párszor suliba öntöttünk fel a garatra, és mivel család előtt nem iszok anya mindig basztatot h csak velünk nem iszik xdd, de szóval nem vágom mivan most, habár tavaly év elején jegyeztem el a barátnőmet és az utóbbi két alkalom előtt dobott ki lehet erre gondolt? pedig a dolgokhoz képest jól viseltem, csak meg akartam halni, szóval tuti nem lennék alkoholista, érdekes nagyon érdekes hmm..
2019. jan. 5. 00:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Akkor meg sürgősen gyere el onnan, mert úgy látszik nincsenek rád jó hatással!

Próbáld a normális, pozitív emberek társaságát keresni, és ne "őrült nő" után áhítozz, mert képes vagy elkapni az elmebajt! ... és bár ez viccesen hangzik, de halál komolyan mondom.

2019. jan. 6. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!