Rossz a szemem szoltam a szüleimnek de leszarják mit tegyek?
Kedves #3-as! Ezt a szüleim és saját nevemben is kikérem magamnak!
Igen, vannak ilyen szülők is sajnos, de nem kell egyből általánosítani!
Azért, mert te ismersz ilyen szülőket, nem feltétlen ilyen az összes, azért mert esetleg még fiatal, vagy a gyerek már 2000 után született. Nekem pl.: testvéreim sincsenek! Na, akkor ilyenkor mivan a családi pótlékkal?Az 1 gyereknél nem valami magas, és mi jó anyagi helyzetben vagyunk, mégis megszülettem. A baráti körömben sem ismerek olyat, akiknél a szülők csak a járulékok miatt válaltak gyereket.
Ne haragudj, de nem ártana kicsit elgondolkodni az emberekhez való hozzáállásodon!
Te pedig, Kérdező, bár abban igaza van a többieknek, hogy az iskolaorvost keresd fel, de ha azt mondja szemüveg kel, neked pedig nincs állandó kereseted, azt sajnos csak ől tudják majd finanszírozni. Szerintem mindenképp próbálj meg előbb velük beszélni.
Szemészetre nem kell beutaló. Felhívod a körzetit, kérsz egy időpontot és megnéznek. Fül-orr-gége ugyanilyen alapon működik.
Ha nem segítenek sajnos egyedül kell intézned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!