Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is az én hibám?

Szerintetek is az én hibám?

Figyelt kérdés
Ma voltak itt a keresztanyukámék,és ezért ma akartuk megünnepelni a szülinapomat és anyáék csináltattak egy tortát nekem,de én nem tudtam,hogy hogyan fog kinézni. Mikor mondták ,hogy menjek ki és nézzem meg azt mondtam,hogy nem akarok mert félek,erre megkérdezték,hogy mitől félek mire mondtam,hogy attól hátha valami perverz dolgot rakattatok rá. Mondták,hogy nem de nagyon illik hozzám.Én még mindíg nem akartam kijönni a szobából erre kirángattak (szó szerint) és kint a konyhában megkérdezte a keresztanyukám ,hogy "most miért kelett elrontani a szülinapodat?" mire én azt mondtam,hogy " Nem tudom elrontani ha 27-én születtem." A válasza csak annyi volt ,hogy " Akkor rakjátok el a tortát meg a pezsgőt és majd 27-én megkezditek". Utána persze jött az üvöltözés ,hogy hogy lehetek 17 éves létemre ekkora idióta,hogy műsort kell csinálni egy torta miatt( holottéb elötte meg ott mondták a keresztanyukám férjének ,hogy "Most videózz,ez jó emlék lesz!"). Olyan mondatokat is kaptam utána ,hogy " Most szembeköpted családtagjaidat", Anyutól többek között ilyeneket,hogy: " Mostantól leszarom mit akarsz tőlem kérni", " Mikor pénz kell akkor jó vagyok ,neked", "Ki van nyalva a valagad mégsem értékeled"( Egész életemben egy szóval nem említettem,hogy nem vagyok hálás mindenért amit kaptam/kapok,sőt volt olyan ,hogy konkrétan elmondtam,hogy nekem ez nem kell mert úgysem fogom sokáig használni a pénzt meg értelmesebb dolgokba is belefektethetjük.Vigyázok mindenemre lelkiismeretesen.) Nevelőfateromtól pl ezt kaptam meg: "A családodon kívűl senki nem fog szeretni,főleg ha ilyen a hozzáállásod.Majd csak ha lesz sok pénzed azért vagy ha jó a segged de nem önmagadér." Keresztanyukám sem maradhatott ki a sorból így ő egy olyat vágott a fejemhez ,hogy "Nehogymár egy kamaszlány körűl forogjon a világ". Annyit így a végére hozzátennék,hogy én semmit nem szóltam keresztanyukámnak csak nyeltem a dolgokat és nem egyszer említettem nekik ,hogy publikusan nem szeretem annyira a meglepetéseket,mivel mindíg zavarban vagyok.
2018. dec. 25. 17:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%
Szóval "rosszat gondoltál" a tortáról és ezért összeugattál az egész családdal...GRATULÁLOK!
2018. dec. 25. 17:43
 2/20 anonim ***** válasza:
79%

Először nem értettem, hogy miért hisz egy 10 éve, hogy perverz tortát kap. Utána nem értettem, hogy lehet valaki 17 évesen ennyire hisztis, nem törődöm, bunkó lenni mint te vagy? Ki a hibás? Te, mert letojtad, hogy a családod téged ünnepelt volna, és lusta voltál kijönni a szobádból 10 percre. Inkább jöttél a idióta, és értelmetlen "félek a perverz tortától" szövegeddel.

Szánalmas vagy. Én anyád helyében többé nem köszöntenélek fel. nem érdemled meg. A szülinapodat is lerendezném egy szülinapi képeslappal. Pénzt tuti nem adnék.

2018. dec. 25. 17:55
 3/20 Thispain ***** válasza:
36%
A családod a leírtak alapján nem kezelte jól a helyzetet.
2018. dec. 25. 17:55
 4/20 Thispain ***** válasza:
14%

Kedves 3. Válaszoló!

Olvasd el újra a szöveget, mert válaszod félreértésektől hemzseg.

2018. dec. 25. 18:01
 5/20 anonim válasza:
84%
Szerintem a te hibád ... A családod meg akarja ünnepelni a szülinapodat, és annyira nem vagy képes, hogy kijössz a szobából és megnézed a tortát. Milyen kifogás már az, hogy "félek valami perveez dolog van rajta" ekkora hülyeséget 😒😑
2018. dec. 25. 18:05
 6/20 anonim ***** válasza:
87%

ma 18:01

elolvastam.

17 évesen nem jön ki a szobájából mert nem akarja a születésnapi tortáját megnézni mert fél. A családja készült, hogy felköszöntsék, de a hisztis kérdező inkább összekap velük.. Már az is elmond mindent, hogy karácsonykor amikor vendégek vannak, a kérdező a szobájában gubbaszt, és lerázza annyival az egészet, hogy 27-én van a szülinapom, nem most. Bunkó volt, és most nem érti miért haragszik mindenki rá. Azért írtam, hogy nem értettem, hogy 10 évesen miért gondolja, hogy perverz tortét kap, mert az elején még azt hittem max 10-12 éves írta a kérdést ki. A végén írta, hogy 17 éves..Bakker jövőre szavazhat ilyen gyerekes felfogással. na ez szomorú

2018. dec. 25. 18:06
 7/20 anonim ***** válasza:
87%
Én se értem ezt az egészet, hogy tortával kapcsolatban miért kellett ilyet mondani egyrészt, másrészt miért baj, ha 2 nappal korábban van megünnepelve a születésnap.
2018. dec. 25. 18:24
 8/20 anonim ***** válasza:
56%
Te komolyan azt nézed ki a családodból (anyukád, keresztanyád stb) hogy perverz tortát csináltatnak neked? Basszus, de gáz vagy...mondjuk hülyén reagálta le a családod, egy hisztis kamasz vagy, majd benő a fejed lágya. Kicsit kemények voltak.
2018. dec. 25. 18:40
 9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Átrágtam magam a dolgon és odaálltam anyáék elé és bocsánatot kértem tőlük, velük is átbeszéltük a dolgokat,hogy ők mit miért mondtak. Holnap reggel fel fogok hívni mindenkit és bocsánatot kérek tőlük is!
2018. dec. 25. 19:17
 10/20 anonim ***** válasza:
94%
Hát ez tényleg csak értelmetlen hiszti. Mondjuk én anyádék helyében biztos nem rángattalak volna ki. Megettük volna a tortát, megittuk volna a pezsgőt, a hercegnő meg megpukkadhat a szobájában.
2018. dec. 25. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!