Hogyan mondjam el a szüleimnek azt, hogy dohányzok?
16 éves (lassan 17 már) fiú vagyok és, hát az a helyzet hogy már 2 év dohányzás után arra jutottam, hogy elegem van a sunyulásból, és a titkolózásból, mert nem érzem magam tisztességesnek tőle, el szeretném mondani a szüleimnek, hogy dohányzok.
A helyzet az, hogy a szüleim eléggé szigorúak ilyen téren, és attól tartok, megromlana a kapcsolatom velük utána.
Mielőtt bárki kérdezné, saját pénzből veszem a cigarettát, amiért dolgoztam, tehát nem a szüleim veszik nekem.
Apa,Anya. Lenne egy kis gond Fél éve cigizek (igen kamuzz) le akarok szokni. Tudnatok segíteni?
Miért nem mondtad el eddig?
Hát eddig olyan jól esett a dohány. De már unom hogy a függője vagyok és ez határozza meg hogy milyen kedvem van és hogy érzem magam. Szóval igen ez van. De legalabb hamar megtanultam hogy ez rossz dolog :) És még büszkék is lesznek rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!