Jogos anyukám viselkedése?
Majd gondolj erre, mikor 15 év múlva szeretnél egy órát kettesben lenni a férjeddel, és le akarod passzolni az unokát a nagyinak. Gondolom, jogos lesz akkor is, hogy a te gyereked, nem neki szülted.
Egy gond van: a gyerek nem az anyjáé. Senkinek se a tulajdona. Csak egy segítségre szoruló, önálló kis ember.
Dehogyis,az ő gyereke nem e tied,mellesleg hétvégén miért ébreszget ilyenkor?
Értem én hogy sok dolga van,de biztos neked is van elég.
De lehet csak én látom így.
Tök vicces hogy azt a választ ami arról szólt hogy nem kéne kopkodni másokra ismeretlenül, lepontoztatok a pincsbe. Gondolom mint mindenki maga a tőkéj.
Kérdező ha nem tetszik így a helyzet, el lehet menni a suli mellett dolgozni aztán 2 év és el is huzhatsz otthonról. De ne kérd majd édesanyád hogy segítsen bármiben.
Látom 😂😂
Amúgy kíváncsi vagyok h a sok "magának szülte" emberke soha nem kér senkit még a saját anyját se H vigyázzon picit a gyerekre v ilyesmi? Mert ugye ő is magának szüli akkor ő se kérjen senkit.
Mondjuk ahogy mondtam is sok nagy okos tini P. Azt se tudják milyen az gyereket nevelni és háztartás vezetni. Csak a szájuk jár
Na a sok okosnak...
Valószínüleg az anyukája azért kérte, hogy segítsen, mert 9-ig döglik az ágyban, miközben az édesanyja kidolgozza a belèt is a karácsonyért. Ilyenkor lehetnél extrán segítőkész, hiszen gondolom elvárod az ajándékot, a finom karácsonyi menüt, megúgy mindent. Ezért hát tenni kéne.
Szóval, akik olyanokat írnak, hogy magának szűlte a gyereket, azok kapjanak már észhez. Had kérjen már segítséget a (lusta) gyerekétől ebben az őrült rohanos időszakban.
Jár anyukádnak egy kis segítség, nem halsz bele
Utolsókkal egyetértek! Szánalmas ez a kiscsaj!
De vigyázzatok törölteti a negatívat.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!