Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek szüleitek ezt megértené...

Nektek szüleitek ezt megértenék? Volt valaki ilyen, vagy hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy pasival, nagyon jól kijövünk, de még nem találkoztunk, mivel picit távolabb lakunk egymástól, 140km. Igazából azt sem tudom, hogy kezdjek ilyen ismerkedésbe, ő jöjjön el először? Itt aludjon nálunk? Hotelba? Akinek ilyennel van tapasztalata hogyan kezdett neki? Valójában mind ketten szüleinkkel lakunk, csak az a baj, hogy az én szüleim, ilyenbe picit konzervatívak, és nem tudom elképzelni, hogy azt mondanám nekik, hogy anyu apu itt fog nálunk aludni valaki, akivel nagyon jól kijövök. Még azt sem tudom elképzelni, hogy megmondom azt, hogy én megyek a pasihoz. Valaki tudna tippet, tanácsot adni? Hogy kezdjek ebbe bele, vagy hogyan miképp mondjam el nekik? Valaki volt hasonló helyzetben? Működhet ilyen kapcsolat? Mert valójában, ez egy ideig biztos távkapcsolat lenne, mert napi szinten nem tudnánk találkozni. 24/N
2018. dec. 17. 19:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem annyit kell mondani, hogy elmész és kész. Ha pedig átjön és akciózni akartok, ne mondd el hogy a párod! Haver, alakulgat valami ha kérdezik. Az olyan ciki hogy egy házban...tudod.
2018. dec. 17. 21:06
 12/17 anonim ***** válasza:

1. Felnőtt vagy, a szülőktől max véleményt, tanácsot kérhetsz, de nem engedélyt!

2. Saját érdekedben azt javaslom, hogy 70-70km-t megérné utazni neked is és a ffinak is, egy egész napos talit megoldani, vagy lagalább pár órásat, félúton. Ha élőben bejöttök, akkor a következőt más szervezhetitek valamelyikőtöknél.

2018. dec. 17. 22:07
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam ilyen helyzetben,csak 17 évesen :D

Köztünk kb 110 km volt. Én suliba 30 km-re jártam, ami 1 óra busz volt, ő onnan kb 80 km-re lakott, ami màsfél óra busz volt. Tehát a sulim kb félúton volt. 1 hónapig talàlkozgattunk ott 3-5 naponta suli után 3-4 óra hosszára, aztán eljött hozzám 1 napra mert beteg voltam, majd arra rà 2 hètre èn mentem hozzá 1 napra, arra rá 2 hètre már ott töltöttem nála 2 napot. Aztán vagy sulimnál talàlkoztunk pár órára vagy hétvégèn én mentem hozzá vagy ő hozzám.

2018. dec. 17. 22:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

19 évesen ismertem meg a neten egy 100km-rel arrébb lakó idegent. Bár nem ismerkedni akartunk, végül az lett, hogy egymásba szerettünk a neten keresztül (igen, lehetséges az ilyen, aki nem hiszi el, az azért nem, mert vele ilyen még nem történt). Később találkoztunk, azóta is nagy szerelemben együtt vagyunk. Ennek már több mint egy éve.

A távolság sosem volt gond, ha van vita, az sosem emiatt. Először amúgy ő jött le hozzám, de alapból mindig én járok fel, mert ő Pesten lakik, én meg falun, ahol semmit nem lehet csinálni. Én úgy mondtam el, hogy elmentem otthonról találkozni vele, és mikor hazaértem és kérdezték, hogy hol voltam, mondtam, hogy XY-nal találkoztam, akit online ismertem meg. Utána jövőhéten mondtam, hogy most én megyek fel hozzá. Eleinte furcsa volt nekik, mára már nyilván teljesen megszokott dolog, pedig ők is konzervatívak, főleg, hogy előtte nem is volt kapcsolot. Életem legszerencsésebb véletlene volt őt megismerni, nagyon boldog vagyok így, tehát igen, működhet és megéri, persze csak ha a valóságban is minden stimmel vele és működik ugyanúgy a kémia is.

2018. dec. 17. 23:41
 15/17 anonim ***** válasza:
*kapcsolatom
2018. dec. 17. 23:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Biztos nem engedtek volna itt aludni egy vadidegent.

Oldjátok meg ezt a félutat, vagy aludjon motelban.

2018. dec. 18. 02:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Első alkalommal eszembe sem jutna bárkit is hazavinni, akár egyedül élek, akár nem. Én sem aludnék nála. Jöjjön fel reggel, menjetek valamerre, ismerkedjetek egymással, töltsétek együtt a napot. Aztán szépen kocsikázzon haza. Vagy menjen hotelba. Egyedül.

Szülők nyakára később sem vinném.

2018. dec. 18. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!