Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 16 éves kortól el lehet...

16 éves kortól el lehet költözni gyámhatóság által?

Figyelt kérdés

Mármint úgy gondolom hogy egyedül lennék egy lakásban.

A szüleim miatt. Kikészítenek, és bántanak folyamatosan. Ezt a suliban is észrevették. Ajánlottak pszichológust de nem engednek el a "kezelésekre"

Keletkezett egy hatalmas seb a kezemen amit 3 helyen össze kellett varrni, kedves nevelőfaterom miatt. Ez örökre itt marad és evvel megpecsételve a hátralevő életemet.

Nagyszülőkhöz nem mehetek mert ellenem fordították őket..

Előzmények: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Elköltözhetek így?

Gyámhatóság által?

(Nem tudom hogy menjek be. Oda sem engednek.. Szóval kicsit nehézkes)

Kérem a negatívakat hagyjuk el, eleget kaptam már..

Köszönöm

2018. dec. 16. 11:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, de ez a kép egy frissen mütött sebet mutat, ami fél év múlva jóformán nem észrevehetö lesz. Emiatt semmiféle hátrányod nem lesz sehol.
2018. dec. 16. 13:41
 12/22 A kérdező kommentje:

Neharagudj de ez nem műtött seb! 3 helyen eret vágott az üveg! Mentők vittek be este 10kor és össze varrták!

Van egy másik heg a kezemen ami műtét miatt keletkezett, sokkal kisebb vágás volt, és mégis meglátszik. Tavaly január óta :)

És azért pecsételi meg az életemet, mert sok idióta azt hiszi, hogy saját akaratból eret vágtam. Ez kihathat majd a munkahelyemre stb.

#10 azért nem jelentem fel mert én nem tehetem.. Írok privibe, hogy hogyan keletkezett a seb :)

2018. dec. 16. 15:55
 13/22 anonim ***** válasza:
42%

Az ide írogató emberektől ne várj együttérzést, mert többnyire azok járnak ide, akik a lehető legnyomorultabb életet élik, és itt végre ők lehetnek azok, akik (virtuálisan) belerúgnak másba.

A kórházban nem kérdezték meg, hogy szeretnél-e feljelentést tenni?

Egyébként kíváncsi lennék, hogy mi történt pontosan, ha gondolhatod megírhatod privátban. Ha segíteni nem is biztos, hogy tudok, nem foglak leszólni, mint ez a sok birka.

2018. dec. 16. 16:41
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
46 éves nő vagyok. A részeges durva nevelőapám a torkomat vágta el amikor 15 éves voltam. Túléltem, ő 13 év börtönt kapott, amiből olyan 6-7 évet ült le. A bíróságon láttam utoljára. Annak idején az orvosok a túlélésért küzdöttek, és azt nem nézték, hogy szépen varrjanak össze. Ma a nyakamon egy nagy durva heg van. Ha lebarnulok akkor erősen kifehérlik, még jobban látni. Nem szégyellem, mert nem az én hibám,bűnöm a nevelőapám agressziója. Ismerőseim, barátaim tudják mi történt. Ha nagyon megbámulnak, akkor rákérdezek, hogy érdekli a történetem, mert szívesen elmondom.
2018. dec. 16. 17:14
 15/22 anonim ***** válasza:
Gyermekek átmeneti otthonåba mehetsz ha gyåmügy úgy itėli ,
2018. dec. 16. 20:34
 16/22 A kérdező kommentje:
Hát az meg nem lenne jó...
2018. dec. 18. 10:01
 17/22 anonim válasza:

Ahogy az írásból kivettem nem jelentetted fel, nem kérsz segítséget, akkor mit akarsz mégis? Attól jobb nem lesz hogy itt leirod. Ha valóban megtortent, akkor lépj, jelentsd fel azt aki ezt csinálta veled, és a gyamugynek is szólj.

Hozzateszem nem a rosszindulat beszél belőlem, csak ha ezzel jönne bárki.

2018. dec. 20. 04:12
 18/22 anonim ***** válasza:
Én is kiváncsi lennék miért nem jelentetted fel
2018. dec. 20. 05:52
 19/22 A kérdező kommentje:
Beszéltem a családgondozóval..
2018. dec. 20. 13:54
 20/22 anonim ***** válasza:
És mit mondott?
2018. dec. 20. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!