16 éves kortól el lehet költözni gyámhatóság által?
Mármint úgy gondolom hogy egyedül lennék egy lakásban.
A szüleim miatt. Kikészítenek, és bántanak folyamatosan. Ezt a suliban is észrevették. Ajánlottak pszichológust de nem engednek el a "kezelésekre"
Keletkezett egy hatalmas seb a kezemen amit 3 helyen össze kellett varrni, kedves nevelőfaterom miatt. Ez örökre itt marad és evvel megpecsételve a hátralevő életemet.
Nagyszülőkhöz nem mehetek mert ellenem fordították őket..
Előzmények: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Elköltözhetek így?
Gyámhatóság által?
(Nem tudom hogy menjek be. Oda sem engednek.. Szóval kicsit nehézkes)
Kérem a negatívakat hagyjuk el, eleget kaptam már..
Köszönöm
" Ez örökre itt marad és evvel megpecsételve a hátralevő életemet."
Ez MIT AKAR jelenteni????? Ugyanis semmi sem indokolja, hogy ez befolyással lenne az életedre!
Egyedül egy lakásban még a gyámhatóság sem fogja engedni.
Ha rosszul bánnak veled, akkor jelezheted a gyámügyeseknek akik kivizsgálják az ügyedet. Ha indokolt a panaszod akkor elhelyezhetnek nevelőszülőkhöz, vagy nevelőintézetbe. De nem fognak egy üres lakást biztosítani , és hagyni, hogy egyedül élj ott.
De
Csak nyisd meg a linket amit csatoltam
És ott a kommentben is van egy link, a kép a kezemről
megnéztem a régi kérdésedet, a képet is amin nem jövök rá, hogy melyik testrész. Bár én úgy tippelem, hogy az a csuklód környéke. Írtad, hogy védelem alatt állsz. Ha így van akkor egy ilyen varrattal miért nem mentél a gyámügyesekhez? Ezt már anyád sem titkolhatja el.
De mint korábban írtam, ha indokolt a panaszod akkor kiemelhetnek a mostani környezetedből, nevelőszülők vagy intézet. De azt nem fogják engedni, hogy egyedül élj egy lakásban vagy ha van barátod akkor hozzáköltözz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!