Normális dolog az, ha egy apa szájon puszilja a 30 éves lányait?
Lányok szemszögéből akkor is fura. Mármint, hogy simán hagyják.
És azt meg ne mondjátok hogy ez nekik természetes, ilyet senki nem csinál még csak kislanyokkal sem, és az a dolog, amit csak én csinálok a környezetemben, az nem lehet természetes.
Mondjuk ha anyám kisbaba korom óta szájon csókol ( soha nem tette) akkor is, nem látom egyik férfi ismerősömet, haverokat, hogy szájon csókolná az anyja,tehát nem lenne természetes.
Szóval a lányokat nem értem csak.
Apját meg elképzelni nem tudom mi járhat a fejében nekem nincs gyerekem, de ha lenne sem puszilgatnám főleg nem 30-as években, és idegenek előtt. Ne tudom, ez nekem nagyon nem normális.
Dehogy normális! Undorító.
Beteg állat mindkét fél.
Átfogalmazom a nyitókérdést:
Normális dolog az, ha egy 30 éves felnőtt nő engedi, hogy az apja szájon puszilja?
Hát Goldmund engem ennek a gondolata is undorral tölt el, mint ahogy a fiaim esetén is.
Nem is értem, a csóknak szexuális vonzata van és itt oly sokan milyen megértőek...
Tőlem is nagyon idegen.
Csak a kérdés úgy volt megfogalmazva, mintha ez az apuka egyedüli akarata lenne. Nos, ha egy felnőtt, 30 éves nőt ez zavarna, akkor nem hagyná. Mivel jelen esetben hagyja, ez nem egyoldalú dolog, hanem kölcsönösen így akarják.
"Külföldön (pl Amerikában) ez teljesen normális. Ahány ház..."
Ezt a marhasagot honnan szedted? Amerikaban nem adnak puszit egyamsnak az emberek, rokonok kozt is nagyon nagyon ritka.
Araboknal lehet hogy szokas, a ferfiak puszilgassak egymast.
Szerintem sem normalis dolog. Nem ciganyok veletlenul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!