Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális dolog az, ha egy apa...

Normális dolog az, ha egy apa szájon puszilja a 30 éves lányait?

Figyelt kérdés
Anyukám új házassága révén kerültünk rokonságba a családdal ( anya új férjének az öccséről van szó) és többször láttuk màr, hogy szájon csókolja őket, olyat is láttam, hogy a nyakát csókolta meg az egyiknek, meg van, hogy állnak egymás mellett és fogja a lány derekát, mint a szerelmesek... Azt mondja azért mert rossz gyerekkora volt, szeretet nélkül nőtt fel, és csak a lányai vannak neki. Én ezt meg is értem,de szerintem akllor is durva, hogy úgy viselkedik velük mintha a pasijuk lenne.

#család #viszony #abnormális.
2018. dec. 10. 10:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
25%

Lányok szemszögéből akkor is fura. Mármint, hogy simán hagyják.

És azt meg ne mondjátok hogy ez nekik természetes, ilyet senki nem csinál még csak kislanyokkal sem, és az a dolog, amit csak én csinálok a környezetemben, az nem lehet természetes.

Mondjuk ha anyám kisbaba korom óta szájon csókol ( soha nem tette) akkor is, nem látom egyik férfi ismerősömet, haverokat, hogy szájon csókolná az anyja,tehát nem lenne természetes.

Szóval a lányokat nem értem csak.

Apját meg elképzelni nem tudom mi járhat a fejében nekem nincs gyerekem, de ha lenne sem puszilgatnám főleg nem 30-as években, és idegenek előtt. Ne tudom, ez nekem nagyon nem normális.

2018. dec. 10. 13:08
 12/21 anonim ***** válasza:
37%

Dehogy normális! Undorító.

Beteg állat mindkét fél.

2018. dec. 10. 13:18
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
#11 és #12 Igen, számunkra undorító, de szerintük ez teljesen normális. Így nőttek fel. Ez olyan, minthogy valaki felnőtt létére pucéran mászkál a családja, gyerekei előtt. Az is undorító egyeseknek, de számukra természetes. Olvassatok utána, hogy mennyi ilyen család van Magyarországon is. Fura igen, de nekik nem az, nekik ez olyan természetes, mint egy ölelés.
2018. dec. 10. 13:29
 14/21 anonim ***** válasza:
68%
Jelentsük föl szexuális zaklatásért, úgy mint a 7éves kisfiút aki segített pisilni a 3éves hugának a kertben, de a szomszér résen volt és cselekedett...
2018. dec. 10. 13:52
 15/21 anonim ***** válasza:
80%
Ismerek egy lányt, aki most 26. Az anyukája pici kora óta ha puszit ad neki azt a szájára adja, de ez csak egy szájrapuszi. Ez nekünk fura, ő így szokta meg, neki az lenne a fura, ha nem így lenne.
2018. dec. 10. 15:17
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Átfogalmazom a nyitókérdést:

Normális dolog az, ha egy 30 éves felnőtt nő engedi, hogy az apja szájon puszilja?

2018. dec. 10. 19:22
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát Goldmund engem ennek a gondolata is undorral tölt el, mint ahogy a fiaim esetén is.

Nem is értem, a csóknak szexuális vonzata van és itt oly sokan milyen megértőek...

2018. dec. 10. 20:38
 18/21 anonim ***** válasza:

Tőlem is nagyon idegen.

Csak a kérdés úgy volt megfogalmazva, mintha ez az apuka egyedüli akarata lenne. Nos, ha egy felnőtt, 30 éves nőt ez zavarna, akkor nem hagyná. Mivel jelen esetben hagyja, ez nem egyoldalú dolog, hanem kölcsönösen így akarják.

2018. dec. 10. 21:10
 19/21 anonim ***** válasza:
94%

"Külföldön (pl Amerikában) ez teljesen normális. Ahány ház..."

Ezt a marhasagot honnan szedted? Amerikaban nem adnak puszit egyamsnak az emberek, rokonok kozt is nagyon nagyon ritka.

Araboknal lehet hogy szokas, a ferfiak puszilgassak egymast.

Szerintem sem normalis dolog. Nem ciganyok veletlenul?

2018. dec. 10. 23:59
 20/21 A kérdező kommentje:
Dehogy cigányok, ki menne hozzá egy cigànyhoz?
2018. dec. 11. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!