Szerintetek normális, hogy anyukám ezt csinálja? 20/F
Hagyjuk már ezt a mozaik dumát, mozaiktól függetlenül mem működik ez az élethelyzet.
Jól írta egy korábbi hozzászóló, igazából nem az a bajuk, hogy beviszed a kaját, hanem hogy ők szívességkémt tekintenek arra, hogy ottlehetsz ergo nem is szeretnek igazából.
Ezért idegesíti őket ez, de ha nem ez, akkor idegeítené őket más.
Nem tudom mit csinálj, de előbb vagy utóbb lesznek még bajok ebből.
Nem normális és szerezz szakmát és lépj le.
Sajnos ez van.
Válaszokat nem olvastam.
Nekem az volt első pillanattól furcsa, hogy milyen belső konfliktusai, hiány- és ürességérzetei lehetnek egy olyan felnőtt nőnek, aki kizárólag a gyerekének a fejét leüvöltve tud kommunikálni. Szóval itt már nem stimmel valami.
Ha gyerekem van/gyerekes nővel élek, akkor nem a gyereken töltöm ki a belső frusztrációimat.
Tudjátok, az az ember megy neki a másik embernek, az rombol másokat, aki nincs magával rendben. Az aki rendben van belül, az nem rombol, nem békétlenkedik, nem veszekszik, nem "üvölti le a fejét" senkinek, nem alkalmaz hatalmi drámákat.
No meg azt sem értem, hogy minek ekkora felhajtás a kaja miatt? Egy szecessziós villában vagy egy barokk kastélyban laktok, ahol a többtízmilliós frissen lakkozott tölgyfaparkettát kell félteni, vagy a textiltapétás falat a szalon oldalán? Vagy a neobarokk stilbútort?
Mert ha nem, akkor ez csak üres hatalmi dráma.
Ha mondjuk higgadtan elmondja, hogy koszforrás lehet a kaja a szobában, vagy hogy az a gondja, hogy nem takarítasz magad után és ezért nem akarja, hogy bevidd, ezt le lehet úgy is kommunikálni, hogy nem csinálok magamból hülyét, aki kizárólag agresszióval tud érvényt szerezni az akaratának, hanem normálisan megbeszélitek.
Szóval itt a bajok nem ott kezdődnek, hogy lehet e a hálószobában enni vagy semm hanem maga a megoldás, konfliktuskezelés stílusa az, ami nagyon mélyen gyökerező bajokat sejttet.
Mondjuk tudom, nem könnyű, de 20 évesen cselekvőképes felnőtt férfi vagy. De még fiatal. Lehet hogy bejátszanám azt, hogy összefogok haverokkal, kiveszünk egy többszobás kecót többen, saját szabályainkkal élünk, a hárpiáékat meg hagyjuk otthon, egymással veszekedni.
Ha 30at így is fizetsz, abból ha ügyesek vagytok, egy társbérlet is kijön.
Azért 20 évesen nekem már nem lehetett volna kitépni a kaját a kezemből és megtiltani hol egyek.
38N
Nekem meg szólt egyszer a mamám hogy üljek le pisilésnêl a WC-re mert ha összepisilem akkor ideges lesz. Azt mondtam mami nagyfiú vagyok már, bele tudok célozni a wcbe ha hugyozni megyek, meg nem vagyok b..zi hogy leüljek.
Neked is hasonlóan kéne kiállnod magadért meg nem kéne anyuci pici fiának lenned 20 évesen, én ilyenkor már albérletben laktam, és ott ettem ahol csak akartam! 25f
Najó, akkor én megválaszolom a kérdés azon részét MIÉRT nem szabad szobában enni: mert ha morzsálsz, kiöntöd a kaját, stb. elterjedhetnek a hangyák, csótányok, egerek.
Az üvöltés nem normális, de ezt betudhatod annak hogy anyukád szellemileg nincs toppon. Ezért szard le, és költözzz el mihelyt tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!