Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak az ilyen apával?

Mit csináljak az ilyen apával?

Figyelt kérdés

Apám teljesen lekorlátozz! Szóval inkább felsorolom miket csinál.

-Ha nem vagyok otthon legyen az reggel vagy délután, folyamatosan hívogat mondjam meg hol vagyok, meddig leszek ott, kivel vagyok és jön a mondat haladjak haza felé. (ha délután 4 ig nem vagyok otthon akkor veszekszik velem meg anyámmal.)

- Meg akarja mondani hogy pontosan mit tegyek például : melyik iskolába járjak milyen szakra, a magán életembe is bele szól elzavarta tőlem akivel járni akartam és magasról tesz hogy nekem fáj e ez.. ő akar választani helyettem párt.

- Jelenleg kinézetem egy munkát de rögtön a pénzem re pályázik adok én mert nem vagyok spúr de hogy az egész kéne neki mindig na az kicsit sok szerintem..

- Szórakozóhelyre el se mehetek na de még egy kávéra se ülhetek be a barátaimmal.

- Sokszor veszekedek vele ezért, ekkor nagyon csúnya szavakat vág hozzám, na és azzal fenyeget hogyha meg merem tenni azt amit ő nem enged akkor anyámat elveri. El tellik pár óra és úgy tesz mintha semmi nem történt volna és ő mintha nem is lenne hibás.

Egyszóval semmit sem enged de tényleg, teljesen lekorlátozz! Ő akarja vezetni az életem. Lelki beteg vagyok miatta!! Már ha boltba megyek rettegek hogy mi lesz milyen kifogást talál hogy veszekedjen velem. Tényleg nincs magán életem se, folyton ellenőriz nincs nyugodtt percem.

Csak kicsit érdekes hogy már nem vagyok 12 éves hanem 21 éves nő és nem tökéli be!

Legfőképpen egy dolog tart vissza az pedig ahogy anyumat ne bántsa miattam.

Voltatok már hasonló helyzetben?

Mi a véleményetek?

Mit tudnék tenni?

2018. dec. 7. 18:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Költözz el, édesanyád pedig adja be a válókeresetet.

Ha nem teszi, értem én, hogy sajnálod, de magának csinálta a bajt, hogy ezzel a férfival maradt. A saját hülyeségétől senkit nem lehet megmenteni.

2018. dec. 8. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!