Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak az ilyen apával?

Mit csináljak az ilyen apával?

Figyelt kérdés

Apám teljesen lekorlátozz! Szóval inkább felsorolom miket csinál.

-Ha nem vagyok otthon legyen az reggel vagy délután, folyamatosan hívogat mondjam meg hol vagyok, meddig leszek ott, kivel vagyok és jön a mondat haladjak haza felé. (ha délután 4 ig nem vagyok otthon akkor veszekszik velem meg anyámmal.)

- Meg akarja mondani hogy pontosan mit tegyek például : melyik iskolába járjak milyen szakra, a magán életembe is bele szól elzavarta tőlem akivel járni akartam és magasról tesz hogy nekem fáj e ez.. ő akar választani helyettem párt.

- Jelenleg kinézetem egy munkát de rögtön a pénzem re pályázik adok én mert nem vagyok spúr de hogy az egész kéne neki mindig na az kicsit sok szerintem..

- Szórakozóhelyre el se mehetek na de még egy kávéra se ülhetek be a barátaimmal.

- Sokszor veszekedek vele ezért, ekkor nagyon csúnya szavakat vág hozzám, na és azzal fenyeget hogyha meg merem tenni azt amit ő nem enged akkor anyámat elveri. El tellik pár óra és úgy tesz mintha semmi nem történt volna és ő mintha nem is lenne hibás.

Egyszóval semmit sem enged de tényleg, teljesen lekorlátozz! Ő akarja vezetni az életem. Lelki beteg vagyok miatta!! Már ha boltba megyek rettegek hogy mi lesz milyen kifogást talál hogy veszekedjen velem. Tényleg nincs magán életem se, folyton ellenőriz nincs nyugodtt percem.

Csak kicsit érdekes hogy már nem vagyok 12 éves hanem 21 éves nő és nem tökéli be!

Legfőképpen egy dolog tart vissza az pedig ahogy anyumat ne bántsa miattam.

Voltatok már hasonló helyzetben?

Mi a véleményetek?

Mit tudnék tenni?

2018. dec. 7. 18:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Voltam elköltöztem,és lek..kiltam anyámat mert ő választott ilyen férfit hát szagolja,nem az én életem fog gallyra menni h anyukámat védjem a saját választásától ő ment hozzá és szült egy erőszakoló verekedő alkoholistához,ő sara egye meg a mit főzött.. Kettő ugyan olyan lett mint apám.. :( Nem hiányzik egyik se az Életemből.
2018. dec. 7. 18:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Az elköltözés nehezen ment? Anyagilag vagy esetleg lelkileg gondolnom meg viselt.? Nem lett következménye hogy le léptél? Szüleid nem kerestek?
2018. dec. 7. 18:59
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

Barátnőm 31 most mentettük ki a vallás károsult szüleitől még kulcsa se volt elvették a kártyáját fizetését megverte az apja mert beszélgetett a kollégáival. Nökkel sem engedték sehova boltba se bejártak hozzánk a céghez h milyen ruha van rajta mit eszik kint járt e az épületen kivul. Főnök megunta és kitiltotta oket közölte h rendőrségi ügy lesz ha nem állnak sürgösen alapra. A lányt elköltöztettük de továbbra is zaklatják stb, ezért megtettuk a feljelentést.. Menekülj...

36N

2018. dec. 7. 19:04
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

lépj le.. anyád választott ilyen apát, nem te.

üdv, egy gyakorló apuka aki nem veri anyut :)

2018. dec. 7. 19:11
 5/11 A kérdező kommentje:

3/4 es. Úristen szegény nő nagyon sajnálom őt! Remélem rendbe jön az élete! Köszönöm a választ! Igen érzem hogy mennem kell mert ez a helyzet csak tönkre tesz!

4/4 es igaza van! Anyám azért menne de jelenleg nincs elég pénzünk a váltásra!

2018. dec. 7. 19:17
 6/11 A kérdező kommentje:
Hoppsz a számozást elrontottam de a lényeg ott van. Bocsi
2018. dec. 7. 19:19
 7/11 anonim válasza:
100%
Ez elgéggé hasonló az én helyzetemhez viszont egy kicsit fiatalabb vagyok nálad és még nem tudok elköltözni... Sajnos ugyan úgy belebetegedtem mint te. Szerintem is a megoldás az ha elköltözöl ahogy mondtad nem vagy már kiskorú ha elmész egy barátodhoz kis ideig lakni nem vihet haza ha megpróbál kihívhatod a rendőrséget.Összeszedhetnél egy kis pénzt és elmehetnél egy albérletbe. Az anyukád meg csak akkor sajnáld ha ő is ki akar törni ebből a helyzetből és nem tekinti normálisnak. Gondolom ő se véd meg apádtól.
2018. dec. 7. 19:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok naná h kerestettek a pia pénz végett,meg köröztettek is,tejes doboz stb,csak közöltem a rendőrökkel h önszántamból nagykorúként cselekvésem teljes tudatában távoztam,és nem megyek vissza oda ahol vertek és ehhez hasonlok inkább a Dunába ugrok. Nem visznek haza,ezzel csak zsarol a szülő 18 felett.. Nehéz volt a belem kidolgoztam az első években,suli mellett, de már saját családom van és egyszer se mentem haza,a gyerekeimet sose engedem ilyen környezetbe.. Ha ott maradok már a börtönben ülnék mert elszakadt volna a cérnám és.... A fantáziádra bízom.. Néha a dolgok mögé kell nézni h egy gyerek v bántalmazott feleség meddig tűr míg bele vágja a másikba a kést.. Én inkább eljöttem..
2018. dec. 7. 19:57
 9/11 A kérdező kommentje:

7/8 as sajnálom hogy neked is így kell lenned! Kitartás!

A legelső válaszoló hát meg értelek hogy leléptél és igazad is volt! Gondoltam hogy nehéz tálra állni de látom megéri!

Anyum is menni akar és meg is véd ahogy tud! De igy hogy kevés pénzünk van nehéz. Épp dolgozunk rajta hogy el tudjunk menni.

Egyrészt gondolkodtam azon hogy hátha lehet ezt a helyzetet kezelni ahogy apám viselkedik de érzem hogy nem lehet úgy ha itt maradok.

Köszönöm a válaszokat!

2018. dec. 7. 20:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Úgy látom túl lassú a netem vagy mi. De időben elvan csuszva. Félreértés miatt bocsánat
2018. dec. 7. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!