Mit tegyek, egyforma szabályok vonatkozanak a 2 gyerekre?
Ne haragudj de szerintem a viselkedése ellened szól. Az ő szintjén tökéletesen beválik. Értem is miért csinálja a gyerek.
Bár nem ezt kérdezted, de egy Hányingerkeltő hárpia vagy, aki képes egy gyerekre hárítani a felelősséget...
"azért nem szól rá mert akkor nem akar ide jönni, mit tehetne, azt mondja fogadjam el"
Mondd meg, hogy NEM!
Nem fogadod el, hogy a nagy bántsa a kisebbet (persze fordítva sem), nem fogadod el, hogy tönkre tegye a játékát, hogy cseszegesse, megalázza stb.
Mondd meg, hogy ha ő nem hajlandó fellépni ellene, akkor te fogsz, éspedig saját legjobb belátásod szerint. Ha úgy látod helyesnek, leordítod a fejét, ha úgy látod helyesnek, adsz neki egy nyaklevest.
Szerintem ez szakítópróbája lesz a kapcsolatotoknak!
A szomorú az, hogy a kétéves ugyanúgy az ő édesgyereke... Föl nem foghatom, hogyhogy nem sajnálja.
Ráül az öccse fejére, ráteszi a takarót??? És ha megfullad a kicsi?!!!
Hát figyelj, közöld a pároddal, hogy ha ő nem szól rá, nem tesz valamit, akkor te fogsz. Ha pedig szükséges, akkor válasszon: vagy az ötéves gyereke, vagy te és a kétéves, mert mivel lassan a gyereked veszélybe kerül, ha a bátyja közelében van, az ő érdekében mielőbb le kéne lépned, kivéve, ha változik a nagyobb/vele való bánásmód.
A párod vagy felfogja, hogy veszélyes, amit csinál, vagy egyszerűen nem alkalmas apának, és legjobb, ha elmenekültök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!