Mit tegyek? Nem bírom elviselni.!
Van egy nevelőapám aki 8 éves korom óta "nevel"
Nem bírom elviselni.. 4 napja majdnem meghaltam miatta... (Erről priviben mesélek csak)
Mikor 12 voltam, én hívtam ki a rendőröket....
Édesanyám sem szereti már de a 2 gyerek miatt van még vele.
Mit kéne tennem hogy el tudjam viselni a mindennapokban?
Most 3 napig táppénzen vagyok (munkaszerződés miatt) és ő munkanélküli! És most itthon vagyok vele és itt nyafog a fülembe mint egy kislány.
(16/l)
Akkor azt a pénzt ha nem veszik el tőled otthon félre teszed ezentúl mindig, befejezed a sulit aztán dolgozol és elmesz otthonról....
Nyilván anyád nem véletlenül nem jelentette fel nem hagyja ott tehát vagy meg halsz otthon vagy elmesz majd.
Rokonhoz nem mehetek, nem engednek
És az abbaj hogy védelem alatt vagyok. Így látogatnak néha a gyámügyesek.. De mindig akkor mikor suliban vagyok.
Anyám meg nem mondd nekik semmit..
Mindenképpen menj be a gyámügyre és beszélj velük, ők fognak tudni pontos és használható tanácsot adni.
Amúgy próbálj meg szünetben is dolgozni, a pénzt tedd félre, ha van rá lehetőséged és ahogy tudsz, mondjuk suli után, költözz el. És próbálj meg anyukáddal beszélni, az mégsem járja, hogy a félelem miatt hagyja a lányát veszni.
Amúgy nem értem ha anyud sem szereti és veled is ezt csinálja miért vannak még együtt.
A "csávó" nem dolgozik, tehát még pénzt sem ad bele a háztartásba, a 2 gyerek után pedig kapna gyerektartást tehát elméletileg nem veszíthetne semmit, és mivel valószínűleg ő kapná a gyerekeket, így a férjet köteleznék távozásra ha a lakás közös.
Amúgy lépcsőről lökött le hogy műteni kellett a kezed?
Priviben megírom mi történt
De nem lépcsős dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!