Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Nem bírom elviselni.!

Mit tegyek? Nem bírom elviselni.!

Figyelt kérdés

Van egy nevelőapám aki 8 éves korom óta "nevel"

Nem bírom elviselni.. 4 napja majdnem meghaltam miatta... (Erről priviben mesélek csak)

Mikor 12 voltam, én hívtam ki a rendőröket....

Édesanyám sem szereti már de a 2 gyerek miatt van még vele.

Mit kéne tennem hogy el tudjam viselni a mindennapokban?

Most 3 napig táppénzen vagyok (munkaszerződés miatt) és ő munkanélküli! És most itthon vagyok vele és itt nyafog a fülembe mint egy kislány.

(16/l)

2018. dec. 7. 09:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
Apukád v egyéb rokon nincs?
2018. dec. 7. 09:51
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

Akkor azt a pénzt ha nem veszik el tőled otthon félre teszed ezentúl mindig, befejezed a sulit aztán dolgozol és elmesz otthonról....

Nyilván anyád nem véletlenül nem jelentette fel nem hagyja ott tehát vagy meg halsz otthon vagy elmesz majd.

2018. dec. 7. 09:51
 13/24 A kérdező kommentje:

Rokonhoz nem mehetek, nem engednek

És az abbaj hogy védelem alatt vagyok. Így látogatnak néha a gyámügyesek.. De mindig akkor mikor suliban vagyok.

Anyám meg nem mondd nekik semmit..

2018. dec. 7. 09:54
 14/24 anonim ***** válasza:
98%
Ha védelem alatt vagy akkor nyugodtan sétálj be a gyámügyre és mondd hogy mit tett veled a kedves nevelőfaterod. Onnan már mehetsz rokonhoz aki segít
2018. dec. 7. 09:58
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ❤
2018. dec. 7. 10:13
 16/24 anonim ***** válasza:
85%
Sok siker! Majd írj hogy mi történt :)
2018. dec. 7. 10:57
 17/24 anonim ***** válasza:
95%

Mindenképpen menj be a gyámügyre és beszélj velük, ők fognak tudni pontos és használható tanácsot adni.

Amúgy próbálj meg szünetben is dolgozni, a pénzt tedd félre, ha van rá lehetőséged és ahogy tudsz, mondjuk suli után, költözz el. És próbálj meg anyukáddal beszélni, az mégsem járja, hogy a félelem miatt hagyja a lányát veszni.

2018. dec. 7. 11:44
 18/24 anonim válasza:
93%

Amúgy nem értem ha anyud sem szereti és veled is ezt csinálja miért vannak még együtt.

A "csávó" nem dolgozik, tehát még pénzt sem ad bele a háztartásba, a 2 gyerek után pedig kapna gyerektartást tehát elméletileg nem veszíthetne semmit, és mivel valószínűleg ő kapná a gyerekeket, így a férjet köteleznék távozásra ha a lakás közös.

Amúgy lépcsőről lökött le hogy műteni kellett a kezed?

2018. dec. 7. 15:03
 19/24 anonim válasza:
85%
"Korrigálok" összevarrni.
2018. dec. 7. 15:04
 20/24 A kérdező kommentje:

Priviben megírom mi történt

De nem lépcsős dolog..

2018. dec. 7. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!