Mit tegyek? Nem bírom elviselni.!
Van egy nevelőapám aki 8 éves korom óta "nevel"
Nem bírom elviselni.. 4 napja majdnem meghaltam miatta... (Erről priviben mesélek csak)
Mikor 12 voltam, én hívtam ki a rendőröket....
Édesanyám sem szereti már de a 2 gyerek miatt van még vele.
Mit kéne tennem hogy el tudjam viselni a mindennapokban?
Most 3 napig táppénzen vagyok (munkaszerződés miatt) és ő munkanélküli! És most itthon vagyok vele és itt nyafog a fülembe mint egy kislány.
(16/l)
Van okom nyafogni, már ne haragudj kedves első.
Konkrétan majdnem megölt
Pár percen múlt az életem vágod?
Tedd azt hogy elmesz a picaba dolgozni rendes főállásban valahova messze onnan, és eltartod magad a legszarabb albérletbe is akár.
Inkább mint hogy meghalj nem?
Ez eltartani magát? Miről beszélsz? 16 éves, életében 2 percet sem dolgozott, nem is nagyon fog mostanában. Egy albérlet legalább 100-nál indul, inkább 100-150, plusz a rezsi. És lehet, hogy még enni is akar.
Szerinted miből fog albérletbe menni? Semmiből.
Szerinted hányan mennek el albérletbe azok közül, akik itt sírnak az otthoni rossz sorsuk miatt? Senki.
Szerinted mennyire valós ez a majdnemmeghaltam dolog? Semennyire.
Ez most csak ilyen napi hiszti, a stílusán is látszik, hogy egy kényes liba.
38N
Figyelj
Utolsó
Szeretnéd átmehetünk facera!
Elküldöm a kezemről a képet hogy is néz ki
És utána mondd azt hogy kamu
Rendben?
Nem, falusi vagyok :)
Nem neked szolt
Hanem a nő hozzászólnak
ezek után képes vagy ott élni?
Valahova nemtudsz elmenni lakni?
Gratulálok anyadnak..
Helyedben én osszeraknek egy kis pénzt, és irány egy olcsó albérlet Kisvárosba ahol lenne munka is
Vagy munkásszallos munka.
Nem hagyhatom itt a sulit (suliba járok igen, itt gyakszi van ahova munkaszerződés kell! És csak táppénzes papírt fogadnak el)
Havi 18at kapok, semmi többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!