Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezért én vagyok a hibás?

Ezért én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

Ősz elején kezdődött amikor anyukám lent maradt balatonon a nyaralóba amit apukám épített nekem kiskoromba hogy tudjak kicsiként nyáron hol lenni. Én éreztem hogy valami nincs rendben mert anyával még nyáron is napi szinten beszéltem telefonon de szeptember vége fele már ha fel is vette a telefont 1-2 perc után letette mert vagy a barátnőjével kirándult vagy főzött éppen stb..Már apa is hívogatott engem hogy nem veszi fel neki a telefont anya és hazudozik. Majd

november elején feljött pestre én meg átmentem hozzá a barátnőmmel vacsorázni ami abbol állt hogy végig a telefonon írkált valakinek és elkezdte mutogatni a képeket hogy ő merre járt de véletlenül ott maradt egy olyan kép is amin egy pasival van. Én akkor teljesen kiakadtam rá és szóltam neki hogy azonnal hagyja abba mert ebből nagy baj lesz. De nem érdekelte,sőt, még kiabált nekem hogy takarodjak ki a lakásból (ami apáé szintén) és hogy mi senkik vagyunk és annak a pasinak sokkal nagyobb nyaralója van meg több pénze. Még itt sem szóltam apának. Anya másnap visszament balatonra, de 2 nap múlva jött vissza a születésnapomra. Ott szintén egész végig a telefonján írogatott amit nem bírtam már tovább hogy ennyire semmibe néz még aznap is úgy hogy az egész család ott van. Miután hazaértünk a szülinapomról ő egyből ment kutyát sétáltatni de láttam az utcán megint azzal a pasival telefonál akkor szóltam neki utoljára hogy azonnal fejezze be vagy most már szólok apának. Ő megint nekem esett és hajtotta hogy felejtsem el örökre. Szóltam apának és nagyon nagy balhé lett belőle. Kiderült hogy apa nyaralójába és ágyába vitte be ezt a pasit, ott csinált neki kajákat, apa kocsijával utazgattak össze vissza, stb.. Apa azonnal lecseréltette a zárakt a lakásokon, elvette a kocsit anyától és letilotta mindenhol. Ezek után anya még mindig azután a pasi után sírt és csak ő érdekelte. Én se beszélek azóta vele mert nagyon lerombolt, esküvőm lesz, gyerekem és a saját anyám mindent lesz*rt csak ezzel volt elfoglalva. Annyit se kérdezett tőlem hogy mikor lesz az esküvő. Azóta engem okol hogy én vagyok a hibás mindenért. Szerintetek így van?

2018. dec. 6. 07:32
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
12 évesen esküvőt tervezel? Nyugi a Bikának csak addig kell anyád amíg nem kell érte felelősséget vállalni, hamar lapátra kerül. Ha a pasinak nagyobb a nyaralója akkor MIÉRT NEM OTT QRTAK? Vérzik anyud sztorija nagyon, két szék között fog a földre esni.
2018. dec. 6. 07:51
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Meg fogod kapni hogy nem, anyád élete nem a tied és társai. Én férfiként azt mondom jól tetted. Ha egy kapcsolat nem megy és nem akarja bármelyik fél rendbehozni, akkor annak kell megszakjítania azt aki lemondott róla. Nem össze kell szedni mást, el kell hagyni azt akivel vagyunk. Utána ott a szabadság, lehet ismerkedni.

Úgy utálom amikor emberek elkezdik védeni az anyát/apát hogy biztos nem kapott meg mindent. Persze hogy nem, senki sem kap meg mindent. Van amiért meg kell harcolni, de ha úgy látod hogy nem érdemes akkor nem kell lealjasodni ilyen szintre. Van ám átmenet a félrekhúrok és nyelek halálomig között. Csak van akinek az érzelmi intelligenciája 0.

2018. dec. 6. 07:53
 3/6 anonim ***** válasza:
41%

Elég gyerekes vagy.

mi senkik vagyunk és annak a pasinak sokkal nagyobb nyaralója van meg több pénze.

---aha, ez most kva érdekes, vajon miért írhattad ide, vajon miért...

2018. dec. 6. 08:01
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Aha. esküvőd lesz, és úgy fogalmazol mint egy általános iskolás...
2018. dec. 6. 08:02
 5/6 anonim ***** válasza:
92%
Esküvőm lesz, gyerekem.....dehogy lesz neked esküvőd meg gyereked, egy hisztis kamasz vagy semmi más.
2018. dec. 6. 08:07
 6/6 Andizsuzsi ***** válasza:
70%
Apádnak nem tűnt fel, hogy anyád nincs otthon?
2018. dec. 6. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!