Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csúnya dolog ha kidobom a...

Csúnya dolog ha kidobom a kukába az édességet?

Figyelt kérdés
Epp fogyokurazok es kaptam egy csomo csokit mikulasra es nem akarom megenni oket de csorog a nyalam. Nagyon csunya dolog lenni kidobni oket?
2018. dec. 5. 18:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%
Egy csomó helyen gyűjtenek tartós élelmiszert rászorulók számára mostanában, ott is leadhatod. Nem hiszem el, hogy nincs egyetlen gyerek se a szomszédodban, hogy egyből a kidobásra gondolsz...
2018. dec. 5. 19:09
 12/28 anonim ***** válasza:
92%
Igen csúnya. Jön a karácsony, sok gyerek meg semmit se kap. Lehet adományozni nekik, inkább az.
2018. dec. 5. 19:09
 13/28 anonim ***** válasza:
93%
Nem dobunk jó kaját ki, add oda egy hajléktalannak két szendvics kíséretében!
2018. dec. 5. 19:48
 14/28 anonim ***** válasza:
90%
Hát nem a legszebb dolog, ha Debreceni vagy én elfogadnám :D Ha nem, biztos ismersz gyerekeket akik örülnének neki nem? :D
2018. dec. 5. 19:52
 15/28 anonim ***** válasza:
92%
Én szoktam mikulásruhában osztogatni a megmaradt csokijaim :)
2018. dec. 5. 19:56
 16/28 anonim ***** válasza:
94%
Ne dobd ki. Add oda valakinek, neki is örömet okozol és mgad is megszabadítod ettől;)
2018. dec. 5. 20:08
 17/28 anonim ***** válasza:
71%

Most nem azért, de akit megzavar az édesség látványa a fogyókúrában, az meg sem érdemli, hogy lefogyjon.

Én is fogyózom éppen. A férjem rengetegszer jár külföldön, és mivel édesszájú, mindig egy raklapnyi édességgel tér haza. A fogyókúrámat mégsem teszi tönkre, elvannak a spájzban anélkül, hogy felenném. Kicsit acélozd meg magad, és nem fog zavarni az édesség látványa, addig sem, amíg találsz valakit, aki szívesen elfogyasztaná. De kidobni? Hogy jut ilyen az eszedbe? Rengeteg gyerek, vagy akár felnőtt, hajléktalan, idős stb. ember van, aki szívesen elfogadná, mert nem engedheti meg, hogy magának vegyen. Karácsony előtt állunk, lépten nyomon adománygyűjtőkbe botlik az ember, van helye a nálad lévő édességeknek is elhiheted. Add oda valakinek, és mindenki nyer.

2018. dec. 5. 20:10
 18/28 anonim ***** válasza:
95%
Igen az. Miért dobnál ki teljesen jó kaját? Oszd el a barátaid/osztálytársaid közt vagy add oda egy random hajléktalannak.
2018. dec. 5. 20:11
 19/28 anonim ***** válasza:
75%
Amikor én Mikulásnak öltözött valakit látok az utcán, mindig azt hiszem, hogy ő valahogy "szervezetten" Mikulás, nem is tudtam, hogy ilyen sok önjelölt Mikulás is lehet, akik csak úgy, a saját csokijukat osztogatják. :))
2018. dec. 5. 21:17
 20/28 anonim ***** válasza:
88%
Ne dobd ki vidd el egy adomány gyüjtö helyre vagy vidd el védőnőhöz ,gyermek otthonba,vagy Vöröskereszt,caritas.sok helyén szívesen fogadják ezeket.
2018. dec. 5. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!