Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám miért néz le ennyire...

Anyukám miért néz le ennyire engem?

Figyelt kérdés
Mindig is színkitűnő tanuló voltam, és soha nem kértem segítséget ilyen esetben a szüleimtől. Általános suli 8.osztálya után végül gimibe mentem, és azt hiszem akkor haragudott meg anyám nagyon. Én sem szerettem volna gimibe menni, de pl.az egészségügyben nem tudom magam elképzelni(félek a vértől és a tűtől). Más suli se érdekelt igazán. Miután elkezdtem gimibe járni, akkor kezdett el mindenkinek a szája járni, hogy miért nem ide mentem, miért nem oda... Gimiben is sikerült tartanom az átlagom, viszont anyám nagyon lenéző. Most már az utolsó évemet járom a gimibe. Rengeteget veszekszik velem az miatt, hogy nem hogy valami szakmát tanultam volna ki, és mehetnék dolgozni 18 évesen. Múltkor hozzám vágta, hogy semmi sem lesz belőlem, és hogy 4 év után sem tudok elérni semmit(egyetem után). Ma mondta, hogy már alig várja, hogy kijárjam a gimit, és én utána mondtam neki, hogy szerinted az egyetemen nem kell pénzelned? Van egyébként ösztöndíjam már 1 éve, de elvette a bankkártyámat, és arról adogatja a kajára és a buszbérletre a pénzt. Na és itt jött az, hogy kiröhögött és az arcomba vágta, hogy én el sem jutok az egyetemig. Itt már elkezdtem könnyezni, hogy valaki hogy képes a saját gyerekét ennyire gátolni.. Fáj minden egyes szava, hogy ennyire nem lát bennem semmit, pedig a jegyeimre semmi panasz. Persze neki nagy a szája, pedig csak egy kereskedelmi sulit végzett és most hetente 2x kimegy a piacra árulni apró pénzért. Apu fizetéséből tengeti a mindennapjait. Mi a véleményetek erről a szülőről? Normális az ilyen hozzáállás? Bátyámra is ráerőltette a programozói sulit, most még is mással keresi a kenyerét külföldön, és évente 2x látogat csak haza. 18/L
2018. dec. 5. 16:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%
Nem csoda h bátyád 2 látogatja gondolom őt is meglopta mint téged. Apu a bolond aki pénzeli le lehet küldeni dolgozni nem két napra piacra,nem apu meg a gyerek pénzén kell élni sajnos annak a generációnak nő tagjai igy élnek.. Csinálj uj számlát uj kártya arra utaljanak és mennék onnan mielőbb anyucid irigy h te többre viheted mint ő aki csak egy pasin meg a lányán élősködik..
2018. dec. 5. 16:20
 2/21 anonim válasza:
88%

Kedves első! Miért kell egyből szidni a kérdezőt? Lehet, hogy tényleg csak ez jött le belőle, de szerintem kap elég negatívat az anyjától, nincs szüksége még többre.

Kérdező, bár megérteni nem, de elhiszem, hogy ez rosszul érint. Ha benned meg van az akarat, akkor senki sem tud megállítani, hogy elérd a céljaidat.

Ha problémás lesz a pénz, hogy anyád nem fog adni, esetleg szétnézhetnél a dániai főiskolák között, ugyanis ott ingyenes az oktatás, ha pedig találsz munkát suli mellett, lehet hogy semmilyen külső segítségre nem lesz szükséged. Persze ennek is vannak előnyei, hátrányai, olvass utána, ha érdekel. :)

Kitartás!

2018. dec. 5. 16:29
 3/21 anonim ***** válasza:
9%

Miért kéne fizetnie az egyetemed? Te akarsz menni, oldd meg..

Ha az én gyerekem azzal állna elő hogy valamit is kell tennem, megmutatnám neki szépen az ajtót..tudod kinél követelőznél. Az meg hogy jók a jegyeid...ez nem érdem, ez a kötelességed, gondolom nem dolgozol iskola mellett, más dolgod sincs csak tanulni. Ha ennyire rossz otthon, nagykorú vagy, csomagolj szépen össze és tartsd el magad.

2018. dec. 5. 16:34
 4/21 anonim ***** válasza:
32%
Szegény kislányt az anyja meglopja de a magyar szülők ebben profik sajnos.. Aztán megy a rinya ha később a szomszéd látogatja max öregségére a szülőket,a felnőtt gyerekek meg leszarják..
2018. dec. 5. 16:34
 5/21 anonim ***** válasza:
1%
szokásos troll
2018. dec. 5. 16:43
 6/21 anonim ***** válasza:
2%

Nem varhatod el fizetik az egyetemet

Elmesz estin tanulni

2018. dec. 5. 16:53
 7/21 anonim ***** válasza:
1%
na ja, vissza se ír, csak pontoz. lefelé, hahahahhahhaaaaa
2018. dec. 5. 17:13
 8/21 anonim ***** válasza:
92%
Amit leírtál, abból világosan kiolvasható a válasz. Anyád nem végzett elég iskolát, úgy is mondhatjuk, aluliskolázott, nincs megelégedve az életével, látja, hogy hol rontotta el a maga életét és most ez e feszültség jön ki belőle ilyen torz, valójában inadekvát formában. Az ilyen szülőre mondják, hogy "mérgező", aki annyira kicsinyes, hogy a saját nyomorúságát kivetíti a saját gyerekére.
2018. dec. 5. 17:43
 9/21 anonim ***** válasza:
6%
4es, miért lopná meg? Gondolom kap enni, van ruhája, mint látjuk internet is akad...De a kérdező csak követelőzik hogy a szüleinek kötelező fizetnie az ő egyetemét..pedig nagyon fordítva ül a lovon. Nagykorú,és ha így hisztizik tudja mikor fizetnék neki bármit is.
2018. dec. 5. 17:54
 10/21 Andizsuzsi ***** válasza:
0%

Milyen ösztöndíjat kapsz a gimnáziumban?

"szerinted az egyetemen nem kell pénzelned"

Nem, nem kell.

2018. dec. 5. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!