Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert csinaljak ezt velem?

Miert csinaljak ezt velem?

Figyelt kérdés

Kozvetlen csaladomban, van az apam novere annak a gyereki . Mult hetfon volt a szulinapom, 25ik kerek. Tortat nem kptam, se felkoszontest se semmit.

Nagyon rosszul esett.

Ma van az unokatesom 21 ik szulimapja,kapott ma tortat, osszejovetel stb, 200 ezres laptopot es stb.en meg multheten semmit.

Nem is az a bajom hogy nem kaptam,hanem hogy utoljara a szuli apom 18 evesen volt megunnepelve.

Es az unokatesom nem dolgozik nem tanul,kivan n.ylva a segge,en viszont 20 eves korom ota dolgozok.

2018. dec. 3. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
38%

Örülj neki, hogy te nem vagy elkényeztetve :D mármint, hosszú távon ez az előnyösebb. Na meg engem nem igazán érdekelne, úgy értem, hogy a szülinap hülyeség, ünnepled, hogy egyre öregebb vagy, ráadásul nem a te érdemed, hogy megszülettél, még csak befolyásod nem volt felette.

Én a tizenkilencedik szülinapomon dolgoztam éppen, nem volt nagy felhajtás sem, hála az égnek :D Szerintem ez így okés, mármint értem én, hogy jól esett volna, de ja. Ez van.

2018. dec. 3. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
Így legalább tudod, hogy mostantól csak magadra számíthatsz. Viszont nem kell senkinek ajándék, hálásnak se kell lenned és a köszönöm szót is elfelejtheted.
2018. dec. 3. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:
95%

Isten éltessen.

Ha nagyon bánt, mondd meg kerek-perec hogy ez így szarul esett.

Utána pedig szard le őket. Ne legyél senki csicskása, tudd, hogy állj hozzájuk.

2018. dec. 3. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:
60%

Mert ma max albérlők a gyerekek 14 től,a házastársak is együtt laknak csak,közük nincs egymáshoz évközbe egy ehy napon meg minek játszák,a szomoru h van ahol csak egy gyerek albérlo a többiek együtt vannak, ez

a magyar minta..

2018. dec. 3. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!