Együtt maradni vagy menni?
A testvérem pár napja vallotta be, hogy már nincsenek együtt a barátnőjével. A helyzetet bonyolítja, hogy van egy 15 hónapos közös gyermekük, albérletben laknak. Együtt élnek még mondván, hogy a gyermek érdeke ezt kívánja. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a szakítás azért következett be mert vélhetően a sok anyagi probléma miatt elhidegültek egymástól és az öcsém barátnője összejött a tesóm egyik barátjával aki most oda is költözött.
Tehát most így élnek együtt négyesben. Természetesen a két férfi kerüli egymást.
A szüleink és én azt javasoltuk, hogy ne maradjon, mert ez így nem egészséges, ez hosszú távon biztos, hogy nem jó gyereknek és egyáltalán senkinek sem. De a testvérem hajthatatlan. Ő nem hagyja a gyerekét neki csak ő a fontos.
Tudjuk, hogy nem igazán tudunk neki segíteni, neki kell meghozni a döntést mi csak támogatni, meghallgatni tudjuk ha szüksége van rá.
Az érdekelne, hogy mások hogyan vélekednek egy ilyen helyzetről.
17
Aha.
Ja.
Persze.
Azzal kábítod magad, amivel csak akarod. Megértem, hogy szükséged van valami magyarázatra magad előtt. Azt is megértem, hogy arra isszükséged van ehhez, hogy másokat próbálj lehúzni.
Rossz lehet.
Hagyjátok rá a 61%-osra!
Mindig az kiabál a legjobban, akinek a háza ég.
Sziasztok!
Először is köszönöm mindenkinek aki időt szánt rá és leírta a véleményét. Valóban nem lehet úgy pálcát törni valaki felett,hogy nem tudtok minden részletet.
Én egyszerűen csak kíváncsi voltam, hogy mások egy hasonló helyzetben hogyan viselkednének, hogyan kezelnék a dolgokat.
A döntést bármi legyen is az úgyis a testvéremnek kell meghoznia.
Annyit még szeretnék veletek megosztani, hogy én is a hagyományos családmodell híve vagyok és biztosan nem maradnék benne egy olyan kapcsolatban amiben már nem érzem jó magam csak azért mert vagy egy közös gyerek. Azt eltudnám képzelni, hogy az idő múlásával egy normális felnőtt viszonyt alakítsak esetleg az exemmel és annak új párjával, de ez az éljük együtt " kommunában" ez nekem sem menne, de hát nem vagyunk egyformák és ez rendben is van így.
Még 1x köszönöm mindenkinek aki írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!