Ez akkora probléma hogy ezt mertem kérni?
Másfél szobás panelba lakunk apámmal. Az én szobám kvázi a nappali, neki van egy kis szoba. Ma a konyhába tanultam mikor hazajött. Marha kicsi a konyha és zavart is h zörög erre bejöttem a nappaliba. Kb. 10 perc múlva bejön a nappaliba hogy bekapcsolja a tv-t. Mondom neki hogy ezt most ne mert igy nem tudok tanulni. Mondja h vegyem fel a fejhallgatót és akkor nem hallom. mondom a villódzás is zavar, nem tudok úgy ülni hogy ne lássam a képernyőt. Ráadásul a vikingeket nézi, nem épp halk. erre hogy én mit képzelek magamról. mondom ez egy kicsit fontosabb és a szobájába is tudja nézni a laptopján, én meg nem mehetek be a szobájába. (nem is akarok). tegnap este megkérdeztem tőle van-e mosni való ruhája mert ha nem akkor kimosom az ágyneműhuzatokat. azt mondta nincs szennyese. ma fél 1kor hív h nincs egy tiszta gatyája, mossak ki... kimostam, de alig tudtam kiteregetni.
egyszerűen nem néz semmibe, csak akkor ha szívesség kell akkor jutok eszébe. :( meg se hallgatja az embert, szerint csak neki lehet igaza.
Előző, elgurult a gyógyszer? :O
58N
Te beteg vagy. Remelem kezelteted magad. Milyen keleti nőkről beszélsz? Ukrán/orosz vagy thai mail order brideról? Hidd el még egy olyan nőnek se kellenél ilyen hozzáállással...
#38 57%-os! Látom betalált amit írtam itt azokról akik a semmire szülnek gyerekeket aztan meg játszák itt a hattyú halálát. Annyira magadra vetted h most szabályosan kötelességednek érzed h ócsárolj és próbálj megsérteni.
Elárulom, nem fog sikerülni. Mert nem azt nézem h mit mond hanem azt h ki😉😉😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!